Συμμετοχή του “Φίλανδρου” στην Περιφερειακή Συνάντηση Τετράθλου 2019


Η Περιφερειακή Συνάντηση Τετράθλου στην Λευκάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/10/2019 στην οποία συμμετείχαν σύλλογοι στίβου από την Λευκάδα και την Πρέβεζα. Ειδικότερα αφορούσε την κατηγορία ΠΠΒ’ και ΠΚΒ’ σε συγκεκριμένα αθλήματα που αποτελούνταν από: 60μ σπριντ, αγώνας 1200μ, μήκος και ρίψη με μπαλάκι. Το κάθε παιδί δοκίμαζε και στα 4 αθλήματα, βαθμολογούνταν αντίστοιχα και στο τέλος έπαιρνε συνολική βαθμολογία και κατ’ επέκταση τελική θέση κατάταξης.

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος συμμετείχε με 15 παιδάκια με 3 εξ’ αυτών να βρεθούν στην πρώτη τριάδα. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία ΠΠΒ’ ο Βεργίνης Παναγιώτης και ο Πανάκης Πέτρος κατέλαβαν μαζί και οι δύο την 3η θέση με σύνολο βαθμών 280.

 

Στην κατηγορία ΠΚΒ’ η Κατηφόρη Ερμιόνη κατέλαβε την 3η θέση με σύνολο βαθμών 320.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21330 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.