Στο αρχείο η μήνυση της παράταξης Δρακονταειδή για την ύβρη που ακούστηκε. Τι ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.


Στο αρχείο  βάζει την μήνυση που κατέθεσε η παράταξη του κ Δρακονταειδή    για το θέμα της ύβρης  του  Δημοτικού συμβούλου  η εισαγγελία πρωτοδικών Λευκάδας  όπως ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο  ο ίδιος.

Όπως ανέφερε,  “το έγγραφο  είναι από τις 12 Ιουνίου  δηλαδή πάνω από 2 μήνες  και σε προηγούμενη ερώτηση που σας έκανα σε δημοτικό συμβούλιο είχατε πει ότι παρακολουθούσε το θέμα από κοντά  και θεωρούσα ότι θα μας ενημερώνατε.

 Εγώ καλώ όλο το προεδρείο και φυσικά και εσάς που έχετε την πρώτη ευθύνη,  από τη στιγμή που η απόφαση ετέθη στο αρχείο με απόφαση της εισαγγελέως από 12-6, από αύριο το πρωί να υλοποιήσετε την απόφαση του προεδρείου  την οποία μέχρι τώρα δεν είχατε υλοποιήσει  με διάφορες προφάσεις.

Σας καλώ  αύριο κιόλας   να στείλετε σε εμπειρογνώμονες όπως αποφασίσατε ομόφωνα  όλο το υλικό που απαιτείται  και επίσης να δώσετε τους επικεφαλής των παρατάξεων  το συγκεκριμένο ντοκουμέντο.

Ο κ. Ρόκκος είπε ότι την Τετάρτη θα συνεδριάσει το προεδρείο, λέγοντας ότι η εισαγγελία δεν είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τον ίδιο αλλά τον μηνυτή.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27426 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.