Στην Πρέβεζα βρέθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης


Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων ανά την Ελλάδα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενους από τους δύο Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος το πρωινό της Πέμπτης βρέθηκε στην πόλη της Πρέβεζας, όπου στις 11:30 πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Τον Υπουργό, υποδέχτηκε ο Διοικητής κ.Παύλος Τιφτικίδης και το προσωπικό της σχολής καθώς και μέλη του Σύριζα και υποψήφιοι. Αφού έφτασε στην ΑΕΝ, κατευθύνθηκαν στο γραφείο της Διοίκησης όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη – ενημέρωση για την λειτουργία αλλά και για θέματα της σχολής.

Ο κ.Κουβέλης χαρακτήρισε την Ακαδημία ως την μεγαλύτερη Ακαδημία Πλοιάρχων στην χώρα με 444 σπουδαστές, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αντικείμενο σπουδών θα αυξηθεί περαιτέρω, όπως και οι υπόλοιπες ΑΕΝ . Σύμφωνα με όσα ανέφερε καταβάλλεται ουσιαστική προσπάθεια για την βελτίωση των αποδοχών του προσωπικού. Στα ζητήματα που αφορούν ειδικότερα την Ακαδημία της Πρέβεζας ο κ.Κουβέλης ανέφερε την αύξηση του ποσού σίτισης από 600 σε 1.000 ευρώ ανά έτος, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις. Σε ότι αφορά το λιμάνι της Πρέβεζας ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας ανέφερε ότι υπάρχει σχεδιασμός ο οποίος θα “εξειδικευθεί” με την ολοκλήρωση του Μάστερ Πλαν.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21330 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Τι πήγε να κάνει??
    Ή μήπως να επαναλάβει και στους Πρεβεζάνους , ότι ώς αρχηγός πολιτικού κόμματος δεν ψήφισε τον εαυτό του στις εκλογές.!!
    Αυτό και αν είναι πολιτική ζωή της χώρας για το καλό των πολιτών!!
    Το απέραντο φρενοκομείο κατά Καραμανλή λειτούργησε παραγωγικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.