Στην Πρέβεζα η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας – Γ. Γιαμάς: Η καρδιά της επιχειρηματικότητας θα χτυπά στην Πρέβεζα


Τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) θα φιλοξενήσει η Πρέβεζα στις 13 και 14 Μαΐου, μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς μιλώντας στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 σημείωσε ότι θα είναι περίπου 400 άτομα τα οποία θα συμμετέχουν.

Το διήμερο θα γίνουν διαδικασίες που περιλαμβάνουν την έγκριση του διοικητικού απολογισμού των πεπραγμένων της Κεντρικής Ένωσης για το 2015, την έγκριση του οικονομικού απολογισμού της χρήσης του 2015, την πρώτη τροποποίηση του προϋπολογισμού του 2016 και οπωσδήποτε και άλλες σημαντικές δράσεις που υπάρχουν στην ατζέντα της Συνέλευσης.

Επιπλέον τη δεύτερη ημέρα υπάρχει ένα βασικό θέμα όπως είναι τα νέα μέτρα και η οικονομία στο επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο θα γίνει ομιλία και από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης κ. Μίχαλο. Ακόμη όπως σημείωσε ο κ Γιαμάς θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις όπως όπως την  Παρασκευή στις 17:00 που θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, ενώ το Σάββατο στη 13:00 θα γίνει η συνεδρίαση Δ.Σ. της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων και στις 17:30 η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ελληνοκυπριακού Δικτύου Επιμελητηρίων.

Ακούστε το απόσπασμα:

About Ομάδα Σύνταξης 28382 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.