Στέφανος Μανωλίτσης στον Prisma 91,6: “Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως με την απόφαση του Δήμου για την δημιουργία καταφυγίου ζώων στον Αλέξανδρο.”


Στον Prisma 91,6 μίλησε ο πρόεδρος της ένωσης επαγγελματιών και Προστασίας περιβάλλοντος Nικιάνας Στέφανος Μανωλίτσης αναφορικά με την αντίδραση των κατοίκων, για την δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων στον Αλέξανδρο.

Όπως είπε ειπώθηκε ότι υπήρξε παρανόηση στα σχέδια που τους έδειξαν οι υπεύθυνοι, καθώς παραπλανήθηκαν και υπέγραψαν για άλλο μέρος από το μέρος που ανακοινώθηκε.

“Είναι πρώτη φορά πού στο τοπικό συμβούλιο έδωσε το παρών πολύς κόσμος, μέλη των φιλοζωικών Σωματείων, αλλά και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, ενώ δεν υπήρξε εκπρόσωπος από τη δημοτική αρχή.”

Στην συνέλευση ειπώθηκε ότι υπήρξε ένα κλίμα μεθόδευσης αυτής της απόφασης, ενώ στην αναφορά του αντιδημάρχου Ευτύχη Ζουριδάκη ότι ο πρώην πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου εκβιάστηκε και ωθήθηκε σε παραίτηση, σε σχετική ερώτηση που έγινε στο συμβούλιο ειπώθηκε ότι δεν έγινε κανένας εκβιασμό σε κανέναν και αυτό θα επισημαίνεται και στην ανακοίνωση που θα βγάλει το τοπικό συμβούλιο…

Επίσης στην αναφορά του αντιδημάρχου ότι το καταφύγιο θα έχει απόσταση δύο χιλιομέτρων από τα Κολυβάτα και τον Αλέξανδρο, τον προκάλεσε να πάνε να μετρήσουν μαζί κι αν βγουν έτσι όπως τα λέει θα πάρουμε πίσω όλες οι αποφάσεις.

Η απόσταση είναι περίπου 400 μέτρα από τον Άλεξανδρο και τα Κολυβάτα και οι εγκαταστάσεις θα είναι ορατές στους κατοίκους.

Μάλιστα όλοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως για την απόφαση αυτή της δημοτικής αρχής, λέγοντας πως ενώ έχουμε μία άριστη σχέση με τη δημοτική αρχή δεν είχαμε καμία επικοινωνία.

Επίσης στην αναφορά του κ, Ζουριδάκη πως όταν το επισκέφθηκε είχε ήλιο, ανέφερε ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ενώ πριν τρία χρόνια το χωριό ήταν αποκλεισμένο λόγω χιονόπτωσης.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28493 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.