Σωτήρης Σκιαδαρέσης στον Prisma 91,6: ” Είναι τιμή μου που η κύρια Κράτσα ζήτησε να είμαι στο ψηφοδέλτιο της.”


Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης ο οποίος έδωσε και το παρών στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για την 8ης Μεραρχίας, εκπροσωπόντας το Επιμελητήριο Λευκάδας.

“Η άποψη του Επιμελητηρίου είναι ότι οι ιδιοκτήτες αν δικαιούνται τα χρήματα πρέπει να τα πάρουν, από εκεί και πέρα δεν πρέπει να κλείνουν τον δρόμο, εμείς σαν επιμελητή θα είμαστε δίπλα στο κάλεσμα του δήμου, λέγοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ. Σ για να δουν αν θα παραστούν με δικηγόρο, στο δικαστήριο του Απρίλη εκπροσωπόντας τις επιχειρήσεις μέλη τους εκτιμώντας ότι το δικαστήριο θα πάρει την σωστή απόφαση.”

Όπως ανέφερε ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης σε αυτές τις περιπτώσεις, ναι μεν οι ιδιοκτήτες έχουν το δικαίωμα σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, αλλά νομίζω και ο δήμος θα πρέπει να πάρει πιο δραστικά μέτρα και εμείς σαν Επιμελητήριο θα είμαστε δίπλα τους όποιο κάλεσμα κάνει.

Αναφερόμενος στην παρουσία του στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Θοδωρή Σολδάτου, παρουσία του Άκη Τσελέντη,
με τον οποίον ήρθαν σε αντιπαράθεση λόγω του εξωδίκου που απέστειλε το Επιμελητήριο, ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης θύμησε παράλληλα ότι στην τοποθέτησή του στην Κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ, είπε χαρακτηριστικά ότι ανεξάρτητα από τις προσωπικές φιλοδοξίες και τις πικρίες που έχει ο καθένας μας, θα πρέπει να συνταχθεί και να στηρίξει τις όποιες επιλογές του κόμματος.

Όπως είπε του δόθηκε η ευκαιρία να έχει μία συζήτηση με τον κύριο Τσελέντη λέγοντας  ότι συμφώνησαν στις απόψεις τους.

Μάλιστα χιουμοριστικά ανέφερε, “πώς γίνεται να συμφωνούμε και να διαφωνούμε στο Facebook είναι άλλο θέμα” .

“Εγώ του είπα ξεκάθαρα πως δεν έχω πρόβλημα με τον επιστήμονα κύριο Τσελέντη, συμφωνήσαμε ότι αυτές οι εκτιμήσεις δεν πρέπει να βγαίνουν στα κανάλια, λέγοντας ότι αυτό που βγήκε ήταν από την άλλη πλευρά, ενώ τον πείραξε καθώς από λάθος συνεννόηση το εξώδικο πήγε μόνο σε αυτόν και όχι στον κύριο Λέκκα, εξηγώντας ότι δόθηκε εντολή στον δικηγόρο του επιμελητηρίου να πάει το εξώδικο και στον κύριο Λέκκα όπως έπρεπε αρχικά.”

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου απάντησε και στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος με την Ρόδη Κράτσα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Όπως ανέφερε έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με την κυρία Κράτσα, έχω θέσει κάποια ζητήματα που με ενδιαφέρουν για να μπω σε ένα ψηφοδέλτιο και δεν έχει να κάνει με θέση.

Είδα την αγωνία της αλλά και το ενδιαφέρον της για τις επιχειρήσεις των Ιονίων Νήσων, έχει δει την δουλειά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια στο Επιμελητήριο, έχουμε συνεργαστεί από το 2012 οπότε με γνωρίζει στη δουλειά που κάνω και μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο.

Για μένα είναι τιμή μου που μου ζήτησε η κυρία Κράτσα να είμαι στο ψηφοδέλτιο της, από την άλλη πιστεύω ότι ήρθε η ώρα η Λευκάδα να διαμορφώσει μία δική της πνοή και δυναμική, ένα αυτόνομο αναπτυξιακό πρότυπο, εμπειρία της είναι βαθιά σε πρακτικές που ακολουθούνται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και που αποτελούν εγγύηση για την επόμενη μέρα.

Εμένα με γνωρίζει ο κόσμος, έχω προτάσεις, ιδέες, ορατό έργο που έχω κανείς το Επιμελητήριο, νομίζω ότι είχε έρθει η ώρα όπως λέω από χρόνια να μπει Λευκάδα στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, η περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τον τουρισμό, εγώ θετικά το βλέπω, από την άλλη την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς μου θα την κάνει η κυρία Κράτσα και όχι εγώ.

Στη συνέχεια ο κύριος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε σε δράσεις του επιμελητηρίου, ενώ ανέπτυξε το σκεπτικό του, σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Ακούστε την συνέντευξη.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21330 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.