Σύσκεψη για την πρόοδο του έργου – Διαπλάτυνση του διαύλου Λευκάδος


Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης ενημέρωσης και προγραμματισμού των έργων συνεχίζονται ο επαφές και οι συναντήσεις του περιφερειάρχη Ιονίων νήσων σε  όλες τις  περιφερειακές ενότητες της περιφέρειας, για τον έλεγχο της προόδου των έργων που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2007-2013.

Ο δεύτερος κύκλος επαφών συνεχίστηκε  την Τρίτη στην Λευκάδα, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την προεδρεία του  περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου και με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Λευκάδος Θ Χαλικιά, του εκτελεστικού γραμματέα Π. Ζησιμάτου, εκπροσώπων  της διαχειριστικής αρχής και της γενικής διεύθυνσης αναπτυξιακού προγραμματισμού περιβάλλοντος και υποδομών  της ΠΙΝ.

Αντικείμενο της συνάντηση ήταν η πρόοδος του έργου διαπλάτυνση του διαύλου Λευκάδος, προϋπολογισμού 24.171.000 ευρώ ενώ στη σύσκεψη παρευρέθηκε  εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας και ο σύμβουλος εκτέλεσης του έργου.

Κατά τη συνάντηση αντιμετωπίστηκε το σύνολο των ζητημάτων που έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο έργο και συμφωνήθηκε να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2015, με ρυθμούς απορρόφησης που θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ το μήνα.

Επίσης πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη για τα έργα του ΕΣΠΑ 2007-2013 που εκτελεί ο δήμος Λευκάδας, παρουσία του δημάρχου της περιοχής Κ. Δρακονταειδή.

About Ομάδα Σύνταξης 27593 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.