Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα έγινε η κοπή της Πίτας της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία».


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 11.00 πμ στη «Θεοφάνειο» Αίθουσα Τέχνης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία».

kopipitasarmonia3

Πριν την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος του Δ. Σ. της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία» κ. Αντωνίου Απόστολος, μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, μίλησε για την έξωση της Αρμονίας η οποία θα συντελεσθεί στις 3 Απριλίου από το χώρο που λειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια, εύχοντας η Χορωδία να ανέβει ψηλά καλλιτεχνικά και να διατηρήσει το επίπεδο που έχει, με την ευχή οι τοπικοί άρχοντες να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις τη στιγμή που πρέπει ώστε να βοηθήσουν συλλόγους, όπως η Χορωδία «Αρμονία» που έχουν μεγάλη ιστορία και έχουν συνεισφέρει πολλά στον τόπο. Παρόλη την έξωση, συνέχισε ο κ. Αντωνίου, η παιδική και νεανική χορωδία θα πραγματοποιήσει στις 22 Μαρτίου μια αξέχαστη παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ θα πραγματοποιηθεί και το Χορωδιακό Φεστιβάλ με αρκετές συμμετοχές.

kopipitasarmonia2

Στην κοπή της πίτας έδωσαν το παρών όλα τα μέλη του Δ.Σ της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία», ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας κ. Κοσμάς Κορωναίος αλλά και παιδιά από τα τμήματα της Χορωδίας μαζί με τους γονείς τους.  


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    

About Ομάδα Σύνταξης 27414 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.