Έργο
«Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Πρωτοκόλλου με τη μορφή Απαιτήσεων και Συστάσεων για την Ιχνηλασιμότητα, Πιστοποίηση, Προστασία και Βελτίωση των Ποιοτικών Χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου της λιανολιάς Πρέβεζας»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων , στα πλαίσια υλοποίησης του παραπάνω Έργου σας προσκαλούν ,
Την Παρασκευή 30/1/2015, ώρες 10:00π.μ. – 14:00μ.μ.
Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (Πρώην Λαϊκή Αγορά)
Σε εκδήλωση με τίτλο:
Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Λιανολιάς Πρέβεζας:
Βελτίωση Ποιότητας και Οργανοληπτική Αξιολόγηση
Πρόγραμμα εκδήλωσης:
09:30 – 10:00 Εγγραφές
10:00 – 10:30 Ποιοτικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά γνησιότητας του παρθένου ελαιολάδου ποικιλίας Λιανολιάς Πρέβεζας Μαρία Τασιούλα-Μάργαρη, Καθηγήτρια Τμήματος Χημείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
10:30 – 11:00 Επίδραση των συνθηκών εξαγωγής και της αποθήκευσης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παρθένου ελαιολάδου Καλή Κώτσιου, Υποψήφια διδάκτωρ Τμήματος Χημείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
11:00 – 11:30 Οργανοληπτική Αξιολόγηση Παρθένου Ελαιολάδου Βούλγαρη Δέσποινα-Λύδα και Ανδρέου Ειρήνη, Μεταπτυχιακέςφοιτήτριες Τμήματος Χημείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
11:30 – 12:00 Διάλειμμα – Καφές
12:00–13:00 Επίδειξη δοκιμασίας οργανοληπτικών χαρακτηριστικών ελαιολάδου