Πρέβεζα: Κινητοποίηση από τους Επαγγελματίες Αλιείς και τις Εταιρίες ενοικιάσεων τουριστικών σκαφών


Συζήτηση ενημερωτικού χαρακτήρα έγινε σήμερα Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 10:00π.μ. στην Πλατεία Ανδρούτσου μετά από κάλεσμα των εκπρόσωπων  επαγγελματιών αλιέων, την εταιρεία ενοικιάσεων τουριστικών σκαφών Ionian Breeze και την εταιρεία τουρισμού περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος Eco Cruising.

Το θέμα της συζήτησης ήταν η  αντιμετώπιση των ανωτέρω επαγγελματιών τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το Λιμάνι της Πρέβεζας και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες καθώς και τις συνέπειές τους.

Δείτε την ανακοίνωση για την σημερινή συζήτηση:

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο τεχνιόντως απομόνωνε όλες τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες για την εύρεση της αλήθειας. Σήμερα πλέον που οι υπογραφές έχουν πέσει, μάθαμε την αλήθεια. Χάριν του “επενδυτή” που εν γνώσει τους εισέπραττε χωρίς άδεια και κακομεταχειριζόταν και απειλούσε επαγγελματίες και ερασιτέχνες που δραστηριοποιούνταν στη περιοχή εδώ και χρόνια, οι επαγγελματίες αλιείς, η Ionian Breeze, η Eco cruising, οι Λιμενεργάτες, τα cargo και τα κρουαζιερόπλοια αντιμετωπίζουν επί σειρά ετών θέματα με αποκορύφωμα το σήμερα που τρείς από τις ανωτέρω κατηγορίες εκδιώκονται ελλείψει εναλλακτικών και ήδη αναζητούν πιο φιλικά λιμάνια.
Τα επαγγελματικά σκάφη ανεξαρτήτου ιδιότητος, συνεισφέρουν σημαντικά στην τοπική οικονομία επηρεάζοντας άμεσα και έμμεσα ένα μεγάλο εύρος άλλων επαγγελματιών όπως φούρνους, εστιατόρια, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, καταστήματα ρουχισμού, ταξι, κτελ, αεροδρόμιο, πωλητές καυσίμων, προσωπικό καθαρισμού και εξοπλισμού, μηχανικούς και τεχνικούς εν γένει, επιθεωρητές, ασφαλιστές κοκ. Σήμερα που οι επιχειρήσεις διώκονται με κάθε τρόπο και η ανεργία και τα ελλειπεί οικονομικά είναι ο γολγοθάς όλων μας μέσα σε κάθε οικογένεια, πρέπει να ενωθούμε και να στηρίξουμε όλοι, όλους.
Σας περιμένουμε.

About Ομάδα Σύνταξης 28414 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.