Πολάκης: Αντιμετώπισα τον Κυμπουρόπουλο ως ισότιμο πολιτικό συνομιλητή


Για πρώτη φορά κατατίθεται πρόταση μομφής εναντίον υπουργού, όχι για πράξεις ή παραλήψεις, αλλά επειδή έχει απρεπές ύφος, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Πρόσθεσε πως δεν έγινε καμία πράξη δυσπιστίας για υπουργούς που έκλεψαν το δημόσιο και υποθήκευσαν μία ολόκληρη γενιά Ελλήνων.

Τόνισε πως η απάντηση του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο ήταν αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική, σημειώνοντας ότι αποτελεί απόδειξη σεβασμού το γεγονός ότι τον αντιμετώπισε ως ισότιμο πολίτικο συνομιλητή.

Κατηγόρησε στελέχη της ΝΔ ότι εργαλειοποίησαν τον κ. Κυμπουρόπουλο, παρουσιάζοντας τον ως ανήμπορο που δέχτηκε επίθεση από τον αναπληρωτή υπουργό.

«Ο κ. Κυμπουρόπουλος στέκεται στο ίδιο ύψος με όλους μας», σημείωσε ο κ. Πολάκης, τονίζοντας ότι διαφωνεί πολιτικά με τη δήλωση του και τη χαρακτήρισε πολιτικά άστοχη.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26138 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.