Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κοπή πίτας της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Λευκάδας….


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Το ΔΣ του σωματείου μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθησαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο εστιατόριο ΄΄Μαζί΄΄ .Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/02/2020 με αρκετούς  παρευρισκόμενους σε μία όμορφη βραδιά και είχε μεγάλη επιτυχία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας κος ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ , ο Δήμαρχος κος ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ο Εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και υπεύθυνος Δημοτικής Αστυνομίας (Αντιστράτηγος ε.α ΕΛ.ΑΣ)  κος ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, καθώς  και ο Δ/της του Τ.Α Λευκάδας Υποδ/ντης κος ΣΥΚΙΩΤΗΣ Α. ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ο Υποδ/της του Τ.Α Λευκάδας Υ/Β κος ΜΕΡΙΣΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ο Δ/της του Α.Τ Λευκάδας  Α/Α κος ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ, ο Δ/της του Α.Τ Απολλωνίων κος ΣΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ο Υποδ/της του Α.Τ Ελλομένου κος ΧΑΛΑΥΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Τα μέλη του Δ.Σ απένειμαν  τιμητικές  πλακέτες στα ιδρυτικά μέλη του σωματείου κο ΚΑΡΑΒΙΑ Στέφανο ( πρώτος πρόεδρος) και κο ΔΑΛΙΓΚΑΡΟ  Αθανάσιο (πρωτος γραμματέας) οι οποίοι στο λόγο τους στάθηκαν στο  παρελθόν , στους δύσκολους καιρούς της ΕΛ.ΑΣ   και στα κεκτημένα του      Σωματείου μας,  καθώς και τον κο ΑΝΔΡΙΩΤΗ Ιωάννη για την προσφορά του στο Σωματείο. Ο Βουλευτής κος ΚΑΒΒΑΔΑΣ  Αθανάσιος  μίλησε για τις θετικές εξελίξεις στο κτηριακό θέμα της Δ.Α Λευκάδας , καθώς και για την ενίσχυση με οχήματα , ο Δήμαρχος κος ΚΑΛΟΣ  Χαράλαμπος  μίλησε για της προσφορά της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία και στο προληπτικό έργο της και ο Γ.Γ κος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ  Γεώργιος τόνισε την προσφορά του συνδικαλισμού στους συναδέλφους και γενικότερα σε κεκτημένα δικαιώματα του αστυνομικού, τα οποία αποκτήθηκαν με σκληρού αγώνες.

Ο πρόεδρος κο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μίλησε για τα πεπραγμένα του σωματείου με κύριο στόχο  το κτηριακό το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο , καθώς και τη βοήθεια στη Δ.Α Λευκάδας σε περιπτώσεις που αδυνατεί το κράτος όπως  υλικός  εξοπλισμός,  (air condtion-σόμπες ) , απολυμάνσεις κτηρίων ,  επισκευές-καθαρισμοί  οχημάτων, διοικητική μέριμνα τροφοδοσία για συναδέλφους σε περιπτώσεις μέτρων τάξης –ασφαλείας –τροχαίας , καθώς και οικονομική συνδρομή   σε περιπτώσεις υγείας  συναδέλφων και πολλά άλλα. Ο γ.γ κος ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης του σωματείου από τη μεριά των συναδέλφων και ότι οι διαγραφές δεν  συνάδουν με την ανωτέρω προσφορά του σωματείου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το Γρηγόρη Γεράσιμο για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο σωματείο.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΖΙ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

About Ομάδα Σύνταξης 28492 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.