Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη του ΚΙΝΑΛ Αλέξανδρου Αλεξάκη


Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας η υποψηφιότητα του Ππεριφερειακού Συνδυασμού “Επτανησιακή πρωτοβουλία” με την στήριξη του ΚΙΝΑΛ  με επικεφαλής τον  Αλέξανδρο Αλεξάκη.

Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και η Ισμήνη Μώρου, μέλος πολιτικού συμβουλίου και υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και πολλοί αυτοδιοικητικοί, καθώς και μέλη του Κινήματος, με τον  Αλέξανδρο Αλεξάκη να εκφράζει την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση του κόσμου που διψάει να ακούσει μια νέα πρόταση – που θέλει να ενώσει την φωνή του στην πορεία, για το καινούργιο που έρχεται.

Οι υποψήφιοι από την Λευκάδα είναι:

Ευστάθιος Πολίτης

Κατερίνα Λούβρου

Βαγγέλης Θεριανός

Διαμαντής Ζαφειριάδης.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24131 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Θα μπει εξαρτησιακή σφήνα και κλεδί ανάμεσα στις μυλόπετρες γθα να μπορούν να γυρίσουν να συνθλείψουν τον καρπό.
  Σύριζα ( Γαλιατσάτος) , Σπύρου-Κράτσα ( αυτή η μυλόπετρα είναι κομμένη στην μέση και μπαλώθηκε για να λειτουργήσει).
  Η παραταξιακή υποψηφιότητα του κινάλ στην Επτάνησο θα διαμορφώσει τις εκλογικές εξελίξεις. Παίζει έτσι και για την καθέδρα ώς εκλογικό αποτέλεσμα.

 2. Παίζει δυνατά και πρωτοκλασσάτα η περιφερειακή του κινάλ παράταξη για την εκλογή στην περιφέρεια.
  Και στον Δήμο Λευκάδος η δημοτική υποψηφιότητα που ακουμπά στο κινάλ παίζει δυνατά.
  Οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων θα το επαληθεύσουν αυτό μια και μεγάλο μέρος εκ του πολιτικού Σύριζα θα μετακινηθεί στο κινάλ όπως και μέρος απ την Νέα Δημοκρατία του κεντρώου φάσματος αυτής. Μια και η αντιπολίτευση στην προσπάθεια πολυσυλεκτικότητας χάνει την φωτεισμένη συλλεκτικότητα.
  Το εκλογικό Δημοτικό και περιφερειακό τοπίο είναι πλέον κοινωνικά ρευστό μέχρι κινούμενη άμμος. Μια σταθερά υπάρχει και αυτή τοπικιστική μια και πάντα τιθεται το θέμα της Κερκυραικής απαίτησης για τον περιφερειάρχη εκ Κερκύρας μια και είναι το μεγαλύτερο πληθυσμιακά νησί -όχι σε έκταση μια και εδώ υπερτερεί η Κεφαλλονιά-.
  Σε κάθε περίπτωση το Δημοτικό και περιφερειακό παραταξιακό κινάλ παίζει και για περιφέρεια και για τον Δήμο.
  Η περιφερειακή του κινάλ παράταξη αποτελεί την αναγκαία κοινωνική συνιστώσα πρός την οποία θα στραφούν οι ψηφοφόροι, από τώρα μέχρι και τις εκλογές. Μια και αποτελεί το προοδευτικό κέντρο του πολιτικού συστήματος της χώρας με αποχρώσες ενδείξεις σοσιαλδημοκρατικές.
  Οι κίνδυνοι στην Ελλάδα πλέον είναι και δεξιά και αριστερά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.