Πεζόδρομος Νυδριού Ώρα μηδέν…Καταγγελία Εμπορικού Συλλόγου Ελλομένου.


Νυδρί   22-07-2020

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Στις 05/06/2020 ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Ελλομένου έστειλε επιστολή στο Α.Τ. Βλυχού, με αρ. Πρωτ. 260 για άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση της υπηρεσίας με εντοπισμένους ελέγχους στην κεντρική αγορά (οδός Ελλομένου) της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και της στάθμευσης κατά την διάρκεια των ωρών  του πεζόδρομου.

Στις 22/07/2020, ενάμιση μήνα μετά, η κατάσταση είναι λυπηρή!

Πεζόδρομος δεν υπάρχει!

Τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα είναι ένα καθημερινό φαινόμενο καθόλη την διάρκεια του πεζόδρομου. Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας διανύει το δεύτερο 24ωρο στάθμευσης μέσα στον πεζόδρομο!

Λυπούμαστε που το λέμε αλλά δεν υπάρχει σωτηρία!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

 

dav
About Ομάδα Σύνταξης 27591 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Σε παλαιότερη θερινή επίσκεψη στο Νυδρί, σε κάποιο σημείο του κρντρικού δρόμου βράδυ Αρχή Αυγούστου, ήταν παρκαρισμένα δυό αυτοκίνητα με κατεύθυνση πρός Λευκάδα , περίπου στο μέσον του κεντρικού δρόμου. Πολυκοσμία μαγαζιά φώτα και κάποια αυτοκίντητα να κινούνται κατεύυθυνση πρός Βλυχό.
    Τόλμησα και είπα στην παρέα μου , ότι αυτα τα παρκαρίσματα δεν είναι ωραία, λέγοντας :”πώς το αφήνουν έτσι τα αυτοκίνητα” και τότε πετάτηκαν από δίπλα ένας δύο τύποι άγνωστοι σε μένα και μου ζήτησαν τον λόγο , γιατί είπα έτσι.
    Λεγοντάς τους ότι ενοχλούν και αφού το βράδυ κλείνει ο κεντρικός δρόμος , καλά είναι να τηρούνται τα μέτρα. Τότε ο ένας τύπος αφού με έβρισε , δεν έδωσα συνέχεια και έφυγα. Και οι θαμώνες του πεζοδρομίου κανένας δεν έδωσε σημασία , και κάποιοι περαστικοί κοντοστάθηκαν και κύταζαν,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.