Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση “Σισείχθων 2019”


Ολοκληρώθηκε με  επιτυχία η άσκηση Σεισίχθων 2019.

Το σενάριο θέλει να έχει πραγματοποιηθεί σεισμός 7 βαθμών της κλίμακας  Ρίχτερ δυτικά της Λευκάδας στην νήσο “Σέσουλα” με μικρό εστιακό βάθος ενώ από το πρωί υπάρχει σεισμική ακολουθία μεταξύ Λευκάδας-Πρέβεζας χωρίς υλικές ζημιές.

Μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο Ξενοκράτης με όλες τις υπηρεσίες να λειτουργούν συντονισμένα για τηβ αντιμετώπιση της κατάστασης.

Η άσκηση οργανώθηκε απο την Π.Υ Λευκάδας  Επικεφαλής αξιωματικός της άσκησης ήταν  ο κ. Λεωνίδας Χαγιάνης, που στο πεδίο απέδειξε τις δυνατότητες  των ανδρών του , με τον τρόπο που διεύθυνε τη διαδικασία.

Στην άσκηση  συμμετείχαν επίσης η Ελληνική Αστυνομία, η Περιφέρεια, ο Δήμος Λευκαδας, το ΕΚΑΒ, το Λιμεναρχείο  , η ΔΕΔΔΗΕ και η ομάδα εθελοντών του Δήμου  Λευκάδας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25627 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.