Όλοι για την Λευκάδα: “Δελτίο τύπου σχετικά με τη στήριξη ανεξάρτητων συνδυασμών”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια του πρόσφατου δελτίου τύπου μας με το οποίο ανακοινώσαμε τη στήριξη ανεξάρτητων συνδυασμών σε Κοινότητες του Δήμου Λευκάδας, θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής :

Εκτός των δέκα (10) συνδυασμών για τοπικά συμβούλια Κοινοτήτων, που είναι ενταγμένοι στο ψηφοδέλτιό μας «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ», πάγια τακτική μας ήταν και είναι να επικροτούμε και να στηρίζουμε το πνεύμα των ανθρώπων που παίρνουν ανεξάρτητες πρωτοβουλίες με όραμα, ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο τους. Θα είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές κάθε τέτοιας προσπάθειας.

Θεωρούμε ότι ο πλουραλισμός, ο διάλογος και η συνένωση δυνάμεων, ιδιαίτερα στις μικρές κοινωνίες, αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία της προσπάθειας στις αυτοδιοικητικές εκλογές με κοινό στόχο την πρόοδο του τόπου μας.

Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε και η μοναδική δημοτική παράταξη που σταθερά υπερασπιζόμαστε το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής.

Αυτός ήταν και ο χαρακτήρας και αυτά θέλαμε να αναδείξουμε με το προηγούμενο δελτίο τύπου μας, με το οποίο ανακοινώναμε τη στήριξη σε ανεξάρτητους συνδυασμούς.

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να επικροτήσουν και να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες αυτές.

 

Λευκάδα 14 Μαΐου 2019

Από τη Δημοτική Κίνηση «Όλοι για τη Λευκάδα»

About Ομάδα Σύνταξης 27424 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.