Ο υπ. Ευρωβουλευτής Γ. Καμίνης στον Prisma 91,6


Την Τετάρτη 8/5 στις 12 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Γιώργος Καμίνης.

Ο Γιώργος Καμίνης είναι πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές του Μαΐου. Ο κ. Καμίνης ο οποίος έχει διατελέσει Συνήγορος του Πολίτη στο παρελθόν, είναι επίκουρος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο κ. Καμίνης περιοδεύει αυτό το διάστημα στην Β.Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για τα ζητήματα που θέτει το ΚΙΝΑΛ στο δρόμο προς τις ευρωπαϊκές κάλπες καθώς και για τα ευρωπαϊκά διακυβεύματα της περιόδου Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καμίνης τόνισε ότι επισκεπτόμενος την περιφέρεια Ηπείρου , είδε από κοντά και άκουσε τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα.

”Η χαμηλή τιμή του γάλακτος χτυπάει τους παραγωγούς”. Επίσης ο κ. Καμίνης στάθηκε στο γεγονός της απογοήτευσης και του θυμού του κόσμου λόγω των κυβερνητικών πολιτικών.

“Πρέπει να σταθούμε στα έργα υποδομής στην περιφέρεια, να απορροφήσουμε κονδύλια που θα πηγαίνουν σε στοχευμένες κατευθύνσεις.”
“Κλειδί στην χρηματοδότηση τα προγράμματα ΕΣΠΑ”.

Επιπρόσθετα συζητήσαμε με τον κ. Καμίνη για την άνοδο της ακροδεξιάς και ων λαϊκιστών στην Ευρώπη αλλά και για την πολιτική συγκυρία.

About Ομάδα Σύνταξης 28484 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.