Ο Πρόεδρος Δικηγορικού συλλόγου Γεράσιμος Γατζίας με αφορμή τους μετανάστες στην Λευκάδα: “Σαν να ήρθε στο νησί κάποιος “εχθρός” που θα μας μολύνει όλους.”


Έτυχε να περάσουν για μισή μέρα από τη Λευκάδα 60 ταλαιπωρημενοι και στην πλειοψηφία τους νόμιμοι μετανάστες και ξαφνικά ήρθαν στην επιφάνεια ιδέες και απόψεις, δυστυχώς και από κάποιους που δεν θα έπρεπε, που υποκρυπτουν απανθρωπια και μισαλλοδοξια.
Σα να ήρθε στο νησί κάποιος “εχθρός” που θα μας μολύνει όλους. Έτσι το θέμα ήταν το ποιος ενήργησε για να φύγουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα.Δηλαδή, το θέμα ήταν πως θα φύγει όσο το δυνατόν συντομότερα το…”μιασμα ” από το αμόλυντο νησί μας…η δε δημοτική αρχή έπρεπε να απολογείται για το πόσο σύντομα έδιωξε από το νησί …..το μεγάλο “κακό” που μας βρήκε! Αντιμετωπιστηκαν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ αυτοί στο διάλογο που αναπτύχθηκε από τις σχετικές αναρτήσεις σαν… διαπιστωμένοι φορείς του ιού επειδή λέει ήταν Αφγανοι και μετανάστες! Τι κι αν είχαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα…
Αν ήταν Άγγλοι, Ολλανδοι, Γάλλοι , Σκανδιναυοι δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα.. Αυτοί δεν κολλάνε τους Λευκαδιτες γιατί είναι… Ευρωπαίοι και αφήνουν τα λεφτά τους… .”Να μην μολύνουν το νησί!”, “πού ήταν τα 40 λεπτά που ήταν… ελεύθεροι!”, “η αστυνομία κλείνει τις ρουμανες στο κρατητήριο… τώρα οι αφγανες σε ξενοδοχείο.. ρε ουστ!”, “πέρασε… βόμβα πιθανής μόλυνσης!”, “μάθαμε πως ήρθαν και που πήγαιναν;”, “ούτε μάσκες φορούσαν το μεσημέρι που πέρασα! “,” άφησαν τόσα άτομα χωρίς ραπιντ τεστ! “,
ήταν μερικα από τα σχόλια. Δυστυχώς, ο ανθρωπισμος πήγε περίπατο…
About Ομάδα Σύνταξης 27953 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

  1. Η ξενοφοβία με υγειονομικό μανδύα !!! Άντε κλείστε και την γέφυρα τώρα που χειμωνιάζει …

  2. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ;ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ;ΑΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΑΡ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.