Ο Πάνος Σκουρλέτης αποκλειστικά στην διαδικτυακή εκπομπή ”Στο ίδιο έργο θεατές” με τον Χ. Τσούτση: ”Όποτε και να γίνουν οι εκλογές , το εκλογικό σύστημα της Απλής Αναλογικής δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κυβερνητική προοδευτική συμμαχία”


Την Πέμπτη 7 Μαιίου καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση διαδικτυακά ” Στο ίδιο έργο θεατές” ήταν ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός και Βουλευτής του κόμματος κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την πολιτική συγκυρία, την κατάσταση στην ελληνική οικονομία και τις νέες προβλέψεις της Κυβέρνησης και της Κομισιόν για την ύφεση.

Επίσης ο κ. Σκουρλέτης ήταν αναλυτικός σχετικά με το νέο Περιβαλλοντικό Νομοσχέδιο αλλά και συνολικά με την στάση της Κυβέρνησης σε καιρό πανδημίας γύρω από κρίσιμα θέματα εντός κοινοβουλίου.

” Έχουμε θέμα Δημοκρατίας…”’ ” Υπήρχε μια άτυπη συνεννόηση μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων για το πως θα γίνεται η συζήτηση στην Βουλή με αποκλειστικά θέματα προς συζήτησης που πρέπει να τεθούν και να εγκριθούν αυτό το δύσκολο διάστημα, αυτά για την πανδημία..” ”.. Συμφωνία που δεν τηρήθηκε στην συνέχεια, φέρνοντας η Κυβέρνηση της Ν.Δ ένα Νομοσχέδιο που τινάζει στο αέρα την υπόθεση του Περιβάλλοντος…” ” Θα μείνει στην ιστορία ως το νομοσχέδιο που καταστρατηγεί το ρόλο της περιβαλλοντικής αδειοδότησης..”, ” Είναι φωτογραφικό και ευνοεί επίσης κατάφωρα στην περίπτωση της Χαλκιδικής την Ελληνικός Χρυσός” ” Παραχωρεί έλεγχο σε ιδιώτες..” ” Δίκιο πλέον είναι το δικαίωμα του Μεγαλοεπενδυτή…”

Ο κ. Σκουρλέτης αφού αναφέρθηκε στα αποθέματα ρευστότητας (μαξιλάρι) αλλά και στην δυνατότητα δανεισμού της χώρας, μίλησε για μέτρα που έχει προτείνει το κόμμα της Αξιωμ. Αντιπολίτευσης άμεσα για την επόμενη ημέρα αλλά και σε μακροχρόνιο στάδιο.

Τέλος ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στα σενάρια για πρόωρες εκλογές ανέφερε ότι …” η ίδια η κυβέρνηση τα διακινεί..και πρέπει να μας εξηγήσει το λόγο…” ”Αυτή τελικώς αποφασίζει” ”Εμείς δεν ζητάμε μονίμως εκλογές για επικοινωνιακά σκοπό…” ” Μπροστά όμως σ’ μια κατάρρευση των πάντων τότε είναι λογικό κάποια στιγμή να τεθεί και το θέμα των εκλογών…” ” Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο…”

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25638 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.