Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Prisma 91,6: Δεν είναι κυβέρνηση αριστεράς, είναι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ένα μείγμα αριστεροδεξιού εθνολαϊκισμού


Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ήταν καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 προκειμένου να σχολιάσει την πολιτική κατάσταση στην επόμενη ημέρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου και των μέτρων που κλήθηκε η κυβέρνηση να υπερψηφίσει προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση.

Ο κ Ανδρουλάκης σχολίασε σχετικά με την κυβερνητική πολιτική ότι “Δεν υπάρχει ίχνος αξιοπιστίας σε ένα πολιτικό σύστημα το οποίο εξαγγέλλει τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που πράττει στο τέλος. Δεν είναι κυβέρνηση αριστεράς, είναι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ένα μείγμα αριστεροδεξιού εθνολαικισμού που χρησιμοποίησε τα κοινωνικά ζητήματα, την ανεργία, την κρίση, τους φόρους για να ανέβει στην εξουσία με ένα ψευδές αφήγημα. ο κ Βαρουφάκης φόρτωσε ένα πολύ μεγάλο κόστος που θα τοπ πληρώσει ο πολίτης με αύξηση του ΕΝΦΙΑ, έναν κόφτη που δεν είναι όπως στις άλλες χώρες…(…) και βέβαια το ταμείο των αποκρατικοποιήσεων το οποίο τόσο το έχει ενοχοποιήσει αυτή η κυβέρνηση ως αντιπολίτευση και το οποίο κατά την άποψή μου θα είχε μεγάλο όφελος για την πατρίδα διότι αν δε δείξει σημάδια ανόρθωσης η οικονομία δεν βλέπω το λόγο που θα έρθει κάποιος να επενδύσει στην Ελλάδα”.

Ο κ Ανδρουλάκης εξέφρασε την εκτίμηση του ότι με αυτά τα δημοσιονομικά μέτρα θα οδηγηθούμε στον κόφτη και θα αναγκαστεί ο κ Τσίπρας να προσφύγει σε εκλογές. Παράλληλα μίλησε για την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας ισχυρής κεντροαριστεράς.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28528 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.