Νίκος Γεωργάκος: Ο Κώστας Μπάρκας έχει τεράστια ευθύνη για το νοσοκομείο


O τέως διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας και υποψήφιος στον θεματικό τομέα των υποδομών για τη ΝΟΔΕ Πρέβεζα Νίκος Γεωργάκος βρέθηκε την Παρασκευή στο στούντιο του Prisma 91,6.

O κ Γεωργάκος αρχικά μίλησε για το θέμα του νοσοκομείου κάνοντας κριτική στη σημερινή κατάσταση του νοσοκομείου σύμφωνα με την προσωπική του εμπειρία ως διοικητής. Ο κ Γεωργάκος σχολίασε ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις έλλειψης προσωπικού όπως συμβαίνει σήμερα στην χειρουργική κλινική, με πίεση που ο ίδιος ασκούσε καλύφθηκαν από γιατρούς τον Ιωαννίνων. Για την κατάσταση αυτή όπως ανέφερε η ευθύνη ανήκει στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.  Ακόμη σχολιάζοντας την κατάσταση ο Νίκος Γεωργάκος αναφέρθηκε στον τοπικό κυβερνητικό βουλευτή Κώστα Μπάρκα σχολιάζοντας: «Ο κ Μπάρκας είχε δεσμευτεί στο κοινοβούλιο ότι σε περίπτωση που η ΝΔ χάσει τις εκλογές θα συνεχίσει τη προσπάθεια για νέο νοσοκομείο, και όχι να λέει δεν ξανακάνουμε ντουβάρια στην Πρέβεζα» και συνέχισε «Ο βουλευτής έχει τεράστια ευθύνη. Θα πρέπει να πάρει αποφάσεις τι θέλει να κάνει για το καλό του νομού στο θέμα της υγείας».

Ο κ Γεωργάκος αναφέρθηκε στις εκλογές για τους θεματικούς τομείς της ΝΟΔΕ όπου ο ίδιος είναι υποψήφιος στον τομέα των υποδομών και παρουσίασε συνοπτικά τη δική του θέση για τα ζητήματα που πρέπει να αναδειχθούν.

Ακούστε το απόσπασμα:

About Ομάδα Σύνταξης 28530 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.