Νάντια Γιαννακοπούλου: «Γαλλικά» στο τηλέφωνο με ανοιχτό το μικρόφωνο


Απρεπείς εκφράσεις ακούστηκαν στη Βουλή,  συγκεκριμένα στη διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Πρωταγωνίστρια του περιστατικού ήταν η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνο, την ώρα που χτύπησε το κινητό της και καταλάθος άρχισε τα «γαλλικά».  «Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα;» ακούστηκε να λέει στην αρχή η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. «Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης», είπε στη συνέχεια και έκλεισε το κινητό τηλέφωνο της.

Η απάντηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Στους διαδρόμους της Βουλής προκλήθηκαν πολλές συζητήσεις για τα όσα ελέχθησαν στην Ολομέλεια. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες τόνισε ότι αναφερόταν στη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που αναφέρεται στα πειραματικά σχολεία και ειδικότερα για το Μαράσλειο. «Παντελώς ανακόλουθη η Νίκη Κεραμέως. Ακούσατε τη ζωντανή κριτική μου. Τα παιδιά μου πηγαίνουν στο Μαράσλειο. Υποβαθμίζει το καλύτερο πειραματικό, το Μαράσλειο. Δεν είναι το ζήτημα το δικό μου το ρουσφέτι. Πονάω το σχολείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 28428 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Σε μάστιγα θα εξελειχθεί το φαινόμενο των “”Γαλλικών “” που θα ακούγονται αοό τα λάθος ανοιγμένα μέσα επικοινωνίας , τα οποία οι ομιλούντες ιδιωτικά τα θεωρούν κλειστά.
    Το φαινόμενο αντιμετωπίζεται μόνο με την των προτέρων κατανοητικότητα της συμμετοχής σε διάλογο, την βελτίωση του λεξιλογίου, την εσωτερική ανασκόπηση με στόχο να ακούς τι λέει όποιος μιλάει και να μην ενεργοποιείται η ανάγκη να παρέμβει έστω ανακλαστικά ο ακροατής, και τελικά να κατανοείται ότι αν κάποιος /κσποια προσέρχεται για να διαφωνίσει καλύτερα να μημ προσέρχεται καθόλου σε μαζώξεις.
    Το όλο φαινόμενο θα βρεί και θιασώτες όσους θέλουν να απαξιώνουν -για ιδιωτικούς λόγους και συμφέροντα-τις κοινωνικές τηλεηλεκτρονικές λη μικροφωνικές συγκεντρώσεις. Εδώ λειτουργεί ένα είδος και μια μηχανιστική επικοινωνιακού κοινωνικού υποβολέα .Και αυτό θέλει προσοχή γιατί στην χώρα των υπερεκτιμημένων ιδιωτικών δικαιωμάτων και προσωπικών δεδομένων , ουσιαστικά καλλιεργείται το υποβολιμαίο αίσθημα και λειτουργική.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.