Μπάμπης Παπαδημητρίου στον Prisma 91,6: “Αν ο πρωθυπουργός επιλέξει να μην κάνει τις Εθνικές Εκλογές με τις Ευρωεκλογές διακινδυνεύει να του στείλουν οι πολίτες ηχηρό μήνυμα.”


About Ομάδα Σύνταξης 28425 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Το ότι παίζει ο πρωθυπουργός κρυφτούλι με τις εκλογές βεβαιεί ότι ξέτει ότι θα χάσει.
  Διότι.Άσκησε προκλητική προεκλογική παροχή 3 επιδόματα που προκαλούν το γέλιο μια και είναι φανερά προεκλογικά.
  Ακόμη κοροιδεύουν τραινάρουν για τις συντάξεις μια ώς νόμος του κράτους που οι ίδιοι ψήφισαν θα εφαρμοστεί. Αλλέως γιατί τον ψήφισαν.??
  Μιλάει για χιλιάδες διορισμούς .
  Αν θέλει να αιφνιδιάσει για εκλογές ώς τον Ιούνιο , σε κακό θα του βγεί γιατι θάναι κοροιδία για τους πολίτες να παίζει αιφνιδιασμό. Αν πάλι θέλει να πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβρη με φόρους εισοδήματος κσι ενφια πάλι δεν θα κάνει καλό στους ίδιους.
  Αν πάλι θέλει να πάει σε εκλογές Σεπτέμβρη με νέα επιδόματα πάλι αρνητικά θα του βγεί.
  Αν αιφνιδιάσει για εκλογές τον Μάη θα θεωρελι τους πολίτες βλάκες και αυτός θα το παίζει εξουσιαστής πονηρός.Χαμένοι θα είναι.
  Είτε αιφνιδιάσει για Μάη ( αφού τώρα Μέσα Μάρτη μιλάει για Σεπτέμβρη) είτε πάει σε εκλογές Σεπτέμβρη με καλολαιρινά λούμπεν επιδόματα και με φόρους μετά τον Ιούλη, θα χάσει.
  Απ την πολύ ίνυτριγκα για τις συντάξεις, επιδόματα ,( περνάει τους πολίτες βλάκες) μπερδεύτηκαν και οι ίδιοι.

 2. Ο ultra παλαιοκομματικός πρωθυπουργός θεωρεί ότι οι πονηριές ( που έμαθε ώς νεαρός φοιτητής) με τον αιφνιδιασμό προσθέτουν στην οντοτητά του και στο συνολικό πολιτικό και κοινωνικό σύστημα. Έχει αρχίσει την εκλογολογία μέσω υπουργών τουβαπωτον Μάη του 2018, και μέσω της μη εφαρμογής του ασφαλιστικού απ τον ίδιο ψηφισμένου νόμου και νοιώθει ότι ο αιφνιδιασμός θα τον βολεύει.Γιατί πλέον και τον Σεπτέμβρη να πάει σε εκλογές , μετά από τέτοια χάλια πολιτικής συμπεριφοράς σχετικά με τις εκλογες απ την κυβέρνηση 1 χρονο τώρα κοντά , αιφνιδιασμός μετά από παρέλκυση είναι.
  Έτσι μάθανε θεωρούν κάί ασκούν τον κοινοβουλευτισμό ο οποίος πρέπει να προσαρμοστεί στις απόψεις των.
  Αυτή την αναμέωση είδε η χώρα και οι πολίτες απ αυτούς που εμφανίζονται ώς οι επίγονοι και απόγονοι της αυτοονομασθείσης -όχι ότι ήταν-σριστεράς.
  Ένας Αλεξιάδης ινστρούκτορας της φορολόγησης και του σιφνιδιαστικού ενφια πώς και χάθηκε.Δεν άλκαξε τις αντικειμενικές αξίς Ιανουάριο και τον Μάρτη ακύρωσε την αλλαγή και έφερε πίσω τις παλιές??
  Και τι θα γίνει που 50 νοματέοι βουλευτές του σύριζα θα χάσουν το βουλευτικό μεροκατο.Εκεί θα δούν οι πολίτες τα ωραία τα συντροφικά συριζαικά μαχαιρώματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.