Μήνυμα νεοεκλεγείσας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου


«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τους συμπολίτες μας απ’ όλα τα Ιόνια Νησιά, για τη μεγάλη νίκη που μας έδωσαν και το ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής που έστειλαν. Οι συμπολίτες μας, επιβράβευσαν τον αγώνα μας και την πρότασή μας για μια νέα εποχή στα Ιόνια Νησιά. Μας έδωσαν ισχυρή εντολή να διοικήσουμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, σε μια κρίσιμη εποχή για την ανασυγκρότηση της χώρας μας, αλλά και σε μία εποχή σταυροδρόμι για την πορεία των Ιονίων Νήσων. Έχουμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις, για την κατεύθυνση που θα πάρει η ανάπτυξη. Η βιώσιμη ανάπτυξη, για τις ποιοτικές θέσεις εργασίας. Για τη στέρεη θέση μας στο παγκόσμιο, ανταγωνιστικό τουριστικό γίγνεσθαι . Για την πολιτισμική αναβάθμιση και την εξωστρέφεια της Περιφέρειάς μας.  Δεν πρέπει να χάσουμε άλλο χρόνο και άλλες ευκαιρίες. Βασικός μας στόχος είναι να ενώσουμε την κοινωνία και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι τη δίχασε.

Η αυτοδιοίκηση από τη φύση και την αποστολή της, αυτό πρέπει να υπηρετεί κι εμείς θα διοικήσουμε με ενότητα, με συλλογικότητα  και συνεργασία. Για εμάς αυτό σημαίνει ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί κοιτάζοντας μπροστά και επιδιώκοντας το συμφέρον των συμπολιτών μας.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα είναι φιλική, παραγωγική και αποτελεσματική για τους πολίτες. Συγχαίρω όλους τους νέους δημάρχους της Κέρκυρας. Θέλω να δεσμευτώ για τη συνεργασία μαζί τους, για τον κοινό σκοπό, που είναι η αντιμετώπιση των μεγάλων προσκλήσεων για τα νησιά μας. Θέλω να σας εγγυηθώ αγαπημένοι μου συμπολίτες ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου εκφράσατε απόψε και θέλω να επαναλάβω ότι βασικός στόχος και έμπνευσή μου είναι  να σας κάνω υπερήφανους» .

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25720 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.