Μεγάλος αλλά χαμηλότερος από σήμερα ο κίνδυνος φωτιάς αύριο Τετάρτη


Υψηλός θα είναι αύριο ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας, ειδικά στα νότια, σύμφωνα με τον χάρτη που εξέδωσε η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ο κίνδυνος χαρακτηρίζεται επιπέδου 3 σχεδόν σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, στην Στερεά Ελλάδα, σε μεγάλο μέρος της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, στην Χαλκιδική, την Θράκη, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Σημειώνεται πάντως πως δεν υπάρχουν περιοχές με πολύ υψηλό κίνδυνο (επιπέδου 4), όπως συνέβαινε τις προηγούμενες ημέρες, ούτε ζώνες όπου θα επικρατεί συναγερμός (επίπεδο 5), όπως συνέβη το Σαββατοκύριακο.

Στις υπόλοιπες περιοχές, κυρίως στην Μακεδονία, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ο κίνδυνος αποτιμάται στο επίπεδο 2, το δεύτερο χαμηλότερο στην διαβάθμιση.

Image

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23255 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.