Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της Κινηματογραφικής Λέσχης του “ΟΡΦΕΑ”


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΟΥ “ΟΡΦΕΑ”

Σε μια κατάμεστη αίθουσα της καφετέριας “Casbah” πραγματοποιήθηκε και φέτος το πατροπαράδοτο πλέον “Τσάι και Συμπάθεια” από την Κινηματογραφική Λέσχη του “Ορφέα” στις 16 Μαρτίου 2020. Φίλοι του «Ορφέα» και τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης προσήλθαν στο ετήσιο ραντεβού τους και απόλαυσαν όλοι μαζί ένα πολύ όμορφο απόγευμα με «Τσάι, συμπάθεια και μουσική».

Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά οι διακεκριμένοι μουσικοί του συλλόγου, Κώστας Τσίντζας, Μαρία και Δημήτρης Γιανικόπουλος σε ένα εξαιρετικό τρίο εγχώρδων.

Ο Κώστας Τσίντζας στο κοντραμπάσο, ο Δημήτρης Γιαννικόπουλος στην κιθάρα και η Μαρία Γιαννικοπούλου στο μαντολίνο και στη φωνή. Με μουσική ποικιλία από όλο τον κόσμο, ποικιλία τσαγιού και γλυκών συνοδευτικών το Κυριακάτικο απόγευμα κύλησε όμορφα.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί το αφιέρωμα στο έργο του συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη που οργάνωσαν μαζί η Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας και η Κινηματογραφική Λέσχη του “Ορφέα”. Στις 14 Φεβρουαρίου η Κινηματογραφική Λέσχη πρόβαλε την ταινία «η δεξιά τσέπη του ράσου» του Γ. Λαπατά και την επόμενη μέρα ο συγγραφέας Γ. Μακριδάκης μίλησε για το έργο του στην Δημόσια Βιβλιοθήκη.
Το ΔΣ

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

About Ομάδα Σύνταξης 28461 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.