Μανώλης Θερμός στον Prisma 91,6: “Στο τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με καλύπτει η ανακοίνωση της Υπουργού Παιδείας.”


Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 σχολίασε τις εξελίξεις ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Μανώλης Θερμός.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε συναντήσεις που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Κτενά σε θέματα τουρισμού,  λέγοντας ότι το ζητούμενο δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα και αυτό θα καθορίσει και τη μετέπειτα στάση και στο νησί και στις δουλειές μας.

Ο Μανώλης Θερμός εκτίμησε ότι αυτό το καλοκαίρι δεν θα επαναληφθεί η εικόνα που είχε το νησί με την κακοσμία από την χωματερή, καθώς η λύση ήδη έχει δρομολογηθεί και αναμένεται με την ανακοίνωση  του Δήμου Λευκάδας, μία λύση βελτιωμένη η οποία θα λειτουργήσει άμεσα.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε  η Ένωση ξενοδόχων, μία ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους σε όσους αφήνουν ογκώδη αντικείμενα σε διάφορες περιοχές στην Λευκάδα, είπε ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, δεν μπορείς να καταστρέψεις τον τόπο σου, το επικοινωνείς με χίλιους δυο τρόπους, παρόλα αυτά η εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων συνεχίζεται αυθαίρετα να πραγματοποιείται.

Για μένα όλη αυτή η κατάσταση μου προκαλεί οργή.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Θερμό ένα αναπτυσσόμενο τουριστικό προϊόν χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά, πρέπει να μπουν όροι και κανόνες και εμείς δεν έχουμε την καλύτερη παιδεία στο να τους δεχόμαστε και αυτό είναι γνωστό.

Έχουμε δημιουργήσει αδιέξοδα τα οποία μεγεθύνονται και οξύνονται στο έπακρο όσο περνάει ο καιρός και το θέμα δεν είναι ότι φταίνε τα κάθε λογής κόμματα και παρατάξεις, αλλά η μεγέθυνση και η όξυνση είναι σε συνάρτηση της σαθρότητας των υποδομών μας όλα τα χρόνια.

Ενδιαφέρον είχε το σχόλιο του Μανώλη Θέρμου για το τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, λέγοντας ότι τον καλύπτει η απόφαση της υπουργού Κεραμέως, καθώς πρέπει κάποιος να τολμήσει κάποτε μία απόκλιση από τον μονόδρομο της ωφελιμοθηρείας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το εκπαιδευτικό μας σύστημα δεν είναι και τόσο ζηλευτό,  πρέπει να εξετάσουμε αν όντως υπήρχαν κενά στη Μέση εκπαίδευση και όχι μόνο αξιώσεις της τοπικής εκλογικής πελατείας.

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.