Μανώλης Θερμός στον Prisma 91,6: “Ο εργαζόμενος που κατήγγειλε το περιστατικό βίας δεν είχε καμία μαρτυρία. Εξαπολύθηκε μια δυσφημιστική εκστρατεία για το ξενοδοχείο που συνεχίστηκε και στο δημοτικό συμβούλιο…”


Την δική του εκδοχή για το περιστατικό ξυλοδαρμού  που κατήγγειλε ο εργαζόμενος σε ξενοδοχείο στο Νυδρί  είπε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Μανώλης Θερμός.

Όπως είπε  στην ανακοίνωσή της ο σύλλογος εργαζομένων στα ξενοδοχεία εστιατόρια και συναφή επαγγέλματα  έγραψε ότι είπε ο εργαζόμενος,  αυτό το περιστατικό δεν είναι καταγεγραμμένο  και εγώ οφείλω  να αποτολμήσω να καταθέσω ένα προβληματισμό  και θέλω να το ακούσουν και  από τις δημοτικές παρατάξεις.

 “Γνωρίζεις πολύ καλά ότι ως άνθρωποι έχουμε την επιτακτική ανάγκη να ξεχωρίζουμε  τη σωστή από τη λαθεμένη γνώση  και την έγκυρη από αμφίβολη αμφιβολία  και την αξιόπιστη  είδηση από την ψευδή.

 Θέλω να ρωτήσω και εσένα ως δημοσιογράφο ποιο κριτήριο  αλήθειας αναζητήσατε  για να αναρτήσετε μία καταγγελία ενός εργαζόμενου  που την έκανε στο σωματείο του,  για να ακολουθήσει μία ανακοίνωση,  που εγώ λέω πως είναι ένα πολιτικό μανιφέστο μία σπέκουλα  εναντίον μιας επιχείρησης που ούτε γνωρίζουν πώς λειτουργεί ούτε πού βρίσκεται.

Ο εργαζόμενος  χωρίς να παρουσιάσει κανένα αποδεικτικό στοιχείο στην μαρτυρία του αυτό  είχε ως αποτέλεσμα να  εξαπολυθεί  μία δυσφημιστική εκστρατεία  που συνεχίστηκε και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο,  αλλά και από τα μέσα ενημέρωσης   τα οποία δεν έκαναν ρεπορτάζ  αλλά ανακοίνωσαν τα δελτία τύπου,  προφανώς βασιζόμενοι πάνω στα λεγόμενα του καταγγέλλοντος  χωρίς να εξεταστεί ποιος είναι και τι παρελθόν έχει.

Από τη στιγμή που έχει υποβληθεί μήνυση όλα αυτά θα τα εξετάσει η δικαιοσύνη,  επειδή όμως έχω ιδία άποψη γιατί ασχολήθηκα με το θέμα  σου λέω ότι πρόκειται για μία χαλκευμένη εξαπάτηση  και σκόπιμη παραπληροφόρηση  εκ μέρους του σωματείου και του καταγγέλλοντος.

Οπωσδήποτε το σωματείο όφειλε να διερευνήσει ή να τηλεφωνήσει  στον εργοδότη πριν προβεί σε καμία  ανακοίνωση χωρίς αποδεικτικά στοιχεία,  αυτά όμως θα τα αναλάβει η δικαιοσύνη.

Χωρίς ενδοιασμούς και αναστολές λέμε το μαύρο άσπρο  και το μαύρο άσπρο,  παραποιώντας την είδηση με αποτέλεσμα να αμαυρώνεται η εικόνα μιας άριστης επιχείρησης  και αυτό το καταθέτω επίσημα  σύμφωνα με τα δεδομένα που έχω σαν πρόεδρος της Ένωσης  με όποιες συνέπειες έχει αυτό για την επιχείρηση.”

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για ποιο λόγο το ξενοδοχείο δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση  την είδηση  να διαψεύσει την είδηση,  απάντησε ότι  ήταν λάθος του ξενοδόχου  ωστόσο υπάρχει μεγάλη ιστορία με τον συγκεκριμένο εργαζόμενο,  με τη συμπεριφορά του και το χαρακτήρα του.

“Ο ίδιος δεν ζήτησε αντίγραφο της σύμβασης του αλλά μπήκε μέσα στην ρεσεψιόν,  βούτηξε όλα τα χαρτιά,  όμως δεν θέλω να μπω στην ουσία του θέματος γιατί από τη στιγμή που έχει υποβληθεί μήνυση όλα αυτά θα τα διερευνήσει η δικαιοσύνη,  ωστόσο Υπάρχουν πολλά πράγματα που είχαν δημιουργηθεί πριν και τα καταπίνω ξενοδόχος,  επίσης εκείνη τη στιγμή ήταν η σύζυγος του ξενοδόχου,  αν νομίζεις ότι  μπορεί να πλάκωσε τον εργαζόμενο,  δεν μπορώ να πω τίποτε.

Ωστόσο σήμερα με τρομάζει  και η καταστρατήγηση αλλά και η κατάλυση  των θεμελιωδών προϋποθέσεων της επιχειρηματικότητας.  Με τρομάζει η αυθαιρεσία που την εκμεταλλεύονται  τα σωματεία  και γράφουν πολιτικά κείμενα και μανιφέστα μπουρδολογίας.

Ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ στη Λευκάδα κανένα περιστατικό bullying σε εργαζόμενο,  απεναντίας όπως είπε όλοι είναι χρήσιμοι  σε όλα τα ξενοδοχεία  και υπάρχει πολύ καλή συνεργασία.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε σπέκουλα με πολιτικές προεκτάσεις,  καθώς οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται στην ανακοίνωση είναι ανυπόστατες  λεκτικές υπερβολές.

Έχει γίνει μήνυση  η αστυνομία έχει όλο το οπτικό υλικό από τις κάμερες  ασφάλειες και από αυτό θα κρίνει το δικαστήριο.

About Ομάδα Σύνταξης 27500 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

4 Comments

 1. Το κκε (το πσλαιά λεγόμενο κκε εξωτερικού για να ξεχωρίζει απ το λεγόμενο κκε εσωτερικού τότε) να διερευνήσει το όλο θέμα.
  Πρόκειται για εργασιακή οπορτουνιστική βία ?? πρόκειται για εργασιακό μεσαίωνα μέσα στα πλοκάμια της κεφαλαιοκρατίας ?? , πρόκειται για βιασμό των λαικών δικαιωμάτων ?? , πρόκειται για έστω και απόκλιση απ την ελάχιστη διαφάνεια που επιτρέπει το αστικό σύστημα και χρειάζεται κάθαρση ??
  Πρέπει οι καπιταλιστές εργοδότες να πάνε στο Σουργκούτ για να αναμορφωθούν??
  Να δοθεί ιδεολογική απάντηση.

 2. Μσ ασχοληθεί με το θέμαω το πολίτμπυρο ενισχυμένο ώς όργανο με τους ιδεολόγους αυτοονομαζόμενους κκε που όλα τα αναλύουν στις Ελληνικές καφενοβειακές πλατείες.
  Να γίνει ιδεολογική επισκόπηση για την δυνατότητα εφαρμογής των θέσεων του Απρίλη , των αποφάσεων της 6ης ολομέλειας, και της δυνατότητας συμπτύξεως λαικών μετόπων απέναντι στην καπιταλιστική βία και τον κεφαλαιοκρατικό ξενοδοχειακό ρεφορμισμό.
  Οι χρωματιστές του κκε να φκιάξουν παντιέρες κσι πανώ δε κόκκινο χρώμα και άσπρα γράμματα με σύνθημα τσιτάτο απ τον ύμνο της 3ης Διεθνούς και φωτό τον Λαβρέντυ Μπέρια που όλα κανόνιζε.
  Να ερευνηθεί από τακτικό συνέδριο η σχέση Σοβιετισμού και ολιγαρχών.

 3. Να εκπονηθεί πρόγραμμα για να γίνουν κολχόζ οι ξενοδοχειακές μονάδες , με πολιτικούς κομματικούς επιτρόπους.
  Βα εφαρμοστεί ο σοσιαλιστικός ρεαλισμός με μετασκευές στα κτήρια κολχόζ.
  Οι προλεταριακές σημαίες φκιαγμένες χειροτεχνικά από ύφασμα λινάρι και χρώματα ριπουλίνες με προεργασία αστάρι-γκέσο, να κυματίζουν σε κάθε κολχόζ.
  Σύσταση : τα σταθερότερα χρώματα είναι τα Ρέμπραβτ για ζωγραφική ας είναι λίγο ακριβά ανά σωληνάριο.
  Και για τοίχους και κασώματα είναιτα Dulux και τα Adler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.