Κοζάνη: Σπίτι-υπερθέαμα κλέβει την παράσταση φέτος τα Χριστούγεννα (pics & vid)


Χιλιάδες λαμπάκια, δέντρα και στολίδια συνθέτουν έναν πρωτοποριακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, που -αν μη τι άλλο- προκαλεί εντύπωση

Και τα φετινά Χριστούγγενα την παράσταση αναμένεται να κλέψει ένα σπίτι το οποίο λόγω του στολισμού του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Ο λόγος για το -αν μη τι άλλο- υπερστολισμένο και υπερφωταγωγημένο σπίτι δημοτών της Κοζάνης, που με το μεράκι και την αγάπη του δημιούργησαν ένα υπερθέαμα.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο. Θα διαπιστώσετε πως δίκαιο πως η συγκεκριμένη κατοικία με ευκολία αποσπά τον τιμητικό τίτλο «Σπίτι των Χριστουγέννων».  

dsc_0002.jpg
dsc_0010-768x514.jpg

Όπως εξηγούν οι δημιουργοί του σπιτιού-υπερθεάματος, το κίνητρο για όλο αυτό είναι η αγάπη τους για τις γιορτές και για τα παιδιά τους, συμμετέχοντας στον στολισμό, μικροί – μεγάλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Για πρώτη φορά μάλιστα, έδωσαν άδεια για μερικά πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού τους. Με τέτοιο στολισμό τα παιδιά της οικογένειας, σίγουρα θα εύχονται και τα φετινά Χριστούγεννα να κρατήσουν για πάντα…

Πηγή: kozanilife.gr

 

About Ομάδα Σύνταξης 26705 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Η κατάδταση της χώρας και της Ελληνικής κοινωνίας δεν επιτρέπει αυτά τα ιδιωτικά υπερθεάματα .
    Ούτε η χριστισνοσύνη και η μυσταγωγική ταπεινοτητά της.
    Να μην ξεχάσουν να βάλουν και έναν πολύυ μεγάααλο Σάντα Κλάους ( εσωτερικά φωτισμένο σαν διαφημιστική τσμπέλα ) για Άγιο Βασίλη με πολύ φωταψία μισ και δίπλα έχουν τα λιγνιτικά ηλεκτρικά εργοστάσια ΑΗΣ Καρυδισς, ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, ΑΗΣ Αμυνταίου και ΑΗΣ Πτολεμαίδος.
    Να βάλουν και προβολείς αλλογόνου .. που φωτίζουν πολύ και καταναλώνουν πολύ αφού ηλεκτρικό ρυμα έχουν δίπλα άφθονο.
    Το καμπαναριό στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης πώς και δεν το πνίξανε στην φωταψία.??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.