Κώστας Γληγόρης: “Ξεκινήσατε με απαγορεύσεις. Εύχομαι να έρχονται οι εισηγήσεις στην ώρας τους.”


Στην τοποθέτησή του ο Κωνσταντίνος Γληγόρης, ευχήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο μία καλή και παραγωγική θητεία, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να μπορούσαν να μιλήσουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση.

Χαιρέτησε τη βούληση του προεδρείου να αλλάξει ο κανονισμός του δημοτικού συμβουλίου, λέγοντας ότι η παράταξή του είχε έτοιμη πρόταση, περιμένοντας ωστόσο να δουν τι θα πράξει το προεδρείο.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ανέφερε ότι διαπίστωσε πως ξεκίνησε με απαγορεύσεις στο λόγο του, περί αντεγκλήσεων, ενώ ευχήθηκε το προεδρείο να φέρνει τις εισηγήσεις στην ώρα του, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να είναι έτοιμοι.

Επίσης όπως είπε καλό θα ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι να παραλάμβαναν έναν φάκελο για ένα USB stick στο οποίο θα ήταν μέσα ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς όλες οι εγκύκλιοι ή οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία, αλλά και οι κωδικοί της νομοθεσίας που έχετε στο δήμο ώστε να μπορεί ο κάθε δημοτικός σύμβουλος να μπαίνει και να ενημερώνεται για τις αλλαγές στη νομοθεσία.

Ευχήθηκε Καλή επιτυχία στα μέλη της οικονομικής επιτροπής καθώς και  ποιότητας ζωής, ενώ ζήτησε οι συνεδριάσεις αυτές να πραγματοποιούνται το απόγευμα, να στέλνονται ενημερώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και να πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο, για να μπορεί να καταγράφεται ότι λέγεται από τα μέλη της.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27930 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.