Κώστας Δρακονταειδής: “Κάποιοι επειδή εναγωνίως αναζητούν ακροατήριο θα διαφωνούν και με τον κλιματισμό στην αίθουσα…”


Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση Καββαδά-Γληγόρη, που είχε προηγηθεί ο δήμαρχος Λευκάδας, ανέφερε ότι είναι φανερό πως ορισμένοι εναγωνίως αναζητούν ακροατήριο.
Μάλιστα με έναν τρόπο που σωστά κατά τη γνώμη του επισημάνθηκε από τον κύριο Καββαδά γιατί γίνεται.

“Εμένα η δουλειά μου είναι, αυτά τα επιχειρήματα που άκουσα με πολύ μεγάλο σεβασμό, κάτι που δεν υπάρχει από όλες τις πλευρές να προσπαθήσω να αποδείξω ότι είναι έωλα.

Το πρώτο μήνυμα που είχε στόχευση η προηγούμενη τοποθέτηση, είναι ότι τα τα δημοτικά κτίρια της Λευκάδας είναι εγκαταλειμμένα, θυμίζοντας ότι ολοκληρώθηκε το κτίριο του Σικελιανού, που μπορεί να ήταν δωρεά της εθνικής, ωστόσο για να ολοκληρωθεί θέλεις έναν αγώνα.

Επίσης σώθηκε το κτίριο του Απόλλωνα Καρυάς που κατέρρεε.

Στις 28 Φλεβάρη δημοπρατείται με ένα εκατομμύριο ευρώ το κτίριο της οικίας Ζαμπελιών, εμβληματικό έργο αρχιτεκτονικό κόσμημα για όλη τη Λευκάδα, ενώ έχουν γίνει και άλλες παρεμβάσεις, που δυστυχώς θα στεναχωρηθούν ορισμένοι όταν διαβάσουν τον απολογισμό αυτής της δημοτικής αρχής.

Μάλιστα  αυτή είναι η δημοκρατική κουλτούρα πολλών  που κάνουν μαθήματα δημοκρατίας να τους απαντάει στα ζητήματα ο δήμαρχος και να είναι εκτός αιθούσης και να κάνουν κοινωνικά σχόλια.

Σε άλλο σημείο της αναφοράς του ο δήμαρχος Λευκάδας είπε, δεν τα έκαναν όλα καλά, δεν έσωσαν τα πάντα, καθώς αυτό θα ήταν αδύνατο, ωστόσο είχαμε ορισμένα πράγματα στο μυαλό μας, για να μπορέσουμε κτίρια που παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην περιοχή να τα σώσουμε.

Η δημοτική αρχή έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο. Μπορεί κάποιος να διαφωνεί, ωστόσο επειδή ορισμένοι ψάχνουν ακροατήριο, θα διαφωνήσουν ακόμα αυτή τη στιγμή έχουμε κλιματισμό στην αίθουσα.

Με την ενασχόλησή μου με τα κοινά όλα αυτά τα χρόνια, μπορώ να ακούσω και το πιο απίθανο, από το οποίο πολλές φορές μπορεί να βγάλεις και ζουμί.

Δεν μπορούμε να παίζουμε αυτό το παιχνιδάκι σε οποιοδήποτε θέμα έρθει μόνο και μόνο για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις.

Θα παρακαλούσα τους συναδέλφους αυτό το διάστημα, στα ζητήματα που μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά και στα ζητήματα που διαφωνούμε, θα παρακαλούσα με ένα σοβαρό τρόπο να υπερασπιστούμε τον τόπο μας.

Το ερώτημα που μπήκε γιατί να το περάσουμε ως έκτακτο είναι απλό, γιατί αν είχε τη δυνατότητα ο θεατών το ζήτημα, θα ήταν να μην το κουβεντιάσουμε σήμερα, αλλά στο επόμενο τακτικό δημοτικό συμβούλιο, για να μπορεί μετά να κάνει κανείς κριτική και να πει ότι φτάσαμε κοντά στις εκλογές και εντάχτηκε για προεκλογικούς λόγους.

Η λειτουργία του δήμου με δήμαρχο τον Δρακονταειδή Κωνσταντίνο και την παρούσα δημοτική αρχή, θα συνεχίζεται με την ίδια ένταση, ανεξαρτήτου εκλογικού αποτελέσματος, μέχρι 31/8 του 2019, γιατί έτσι είναι το DNA μας.

Γιατί προσπαθούμε στο μέτρο των δυνάμεών μας να προσφέρουμε στον τόπο μας, εδώ δεν είμαστε ούτε επαγγελματικά, ούτε για να κάνουμε καριέρες, αν ήθελα να κάνω πολιτική καριέρα θα είχα κάνω σας το εγγυώμαι και θα ήταν πολύ καλύτερη από το να είμαι δήμαρχος.

About Ομάδα Σύνταξης 27889 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.