Κορονοϊός: Κάθε ώρα που περνάει ολοένα και πιο κοντά στο lockdown η κυβέρνηση


Όλο και πιο κοντά στο lockdown φαίνεται ότι βρίσκεται η χώρα μας λόγω του κορονοϊού, μετά και τις εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου από το πρωί του Σαββάτου με δεκάδες συμπολίτες μας  όχι μόνο να αψηφούν τις οδηγίες αλλά και να βρίσκονται σε παραλίες της Βουλιαγμένης και του Σχινιά για να κάνουν μπάνιο και να παίζουν ρακέτες.

Όπως δήλωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς «τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας», εφιστώντας για ακόμα μια φορά την προσοχή σε όσους δεν τηρούν τις συστάσεις και τους κανόνες περιορισμού του κορονοϊού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι στιγμές είναι κρίσιμες». «Στο χρόνο που πρέπει θα λάβουμε όποια μέτρα επιβάλλεται να ληφθούν», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς στη συνέχεια. Καλούμε όσους δείχνουν «αντικοινωνική συμπεριφορά» να ακολουθούν τα μέτρα της κυβέρνησης, είπε ο υφυπουργός συμπληρώνοντας ότι τα δύσκολα είναι μπροστά και πως οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες.

Σύμφωνα με τα αριθμητικά δεδομένα η Ιταλία, όπως είπε πριν από 24 μέρες είχε τα ίδια νούμερα με την Ελλάδα. «Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε Ιταλία, έχουμε λάβει μέτρα να μην γίνει κάτι τέτοιο», ενώ συμπλήρωσε ότι είναι στο χέρι όλων να δείξουμε την μέγιστη υπευθυνότητα. «Η πλειοψηφία των πολιτών δείχνει ευθύνη αλλά υπάρχουν κάποιοι που συμπεριφέρονται ανεύθυνα, τους καλούμε και σήμερα να σκεφτούν τι είναι καλός για εκείνους και τους γύρω τους, αυτή η ευθύνη είναι υπόθεση όλων».

Ει, αποφεύγουμε τον συνωστισμό, τηρούμε τους καίναι δεδομένο πως όταν τελειώσει αυτή η ιστορία ο κόσμος μας δεν θα είναι ίδιος, όλα εξαρτώνται από τις αποφάσεις που θα πάρουμε ας πάρουμε τις σωστές. Μένουμε σπίτνόνες υγιεινής. Τρεις αποφάσεις, τρεις κρίσιμες αποφάσεις για όλους μας».

About Ομάδα Σύνταξης 27561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.