Κοροναϊός: Κλείνουν όλα τα σχολεία – Δημόσια και Ιδιωτικά


Κλείνουν όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά καθώς και τα Πανεπιστήμια σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Συγκεκριμένο το μέτρο αφορά παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια καθώς και δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια. Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας θα μείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες για προληπτικούς λόγους έτσι ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του κοροναϊού.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28421 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

3 Comments

 1. Σύμφωνα με τηον εκπρόσωπο της εκκλησίας τηλεοπτικά , απ την αναστολή λειτουργίας των ναών θα καταστραφεί η εκκλησία.
  Ο συμμετέχων στην υγιεινομική επιτροπή αρμόδιος είπε στα ίδια τηλεοπτικά, ότι ο ιός μεταδίδεται και με το κουτάλι και με το σάλιο και τα σαγονίδια βήχα φταρνίσματος κλπ.
  Με την αναστολή λειτουργίας των σχολείων για 14 μέρες δεν πρόκειται να καταστραφεί το κράτος και οι πολίτες, αντίθετα λαμβάνονται αναγκαία μέτρα προφύλαξης όπως εισηγήθηκε η υγιεινομική της χώρας επιτροπή.
  Η αντίστοιχη ίσως εκκλησιαστική επιτροπή έχει ασφαλώς θεολογική υγιεινομική πληροφορία, η αφού ενημερώθηκε απ την κρατική υγιεινομική επιτροπή κάνει επιλογή . Και αυτή είναι πολιτική της εκκλησίας επιλογή.
  Μπορεί μέσα στον κλειστό χώρο των ναών, ή με το κουταλάκι της μεταλαβιάς, να ακυρούται ο ιός.
  Όχι πανικός αλλά προσοχή

 2. Ήρθε και ένα πρώτο σκεύασμα, το τηλεοπτικό “”Βυζαντινό”” σπό μίγμα δηλητηρίου οχιάς και μέδουσας.

 3. Ο Κορονο’ι’ός και το ( δύσκολο αλλά ορθό) μέτρο για αναστολή μαθημάτων στα σχολεία, είναι και βολεύει εισοδηματικά τους εκπαιδευτικούς μια και οι μαθητές της Γ Λυκείου για τις πανελλήνιες θα πέσουν άμεσα στα ιδιαίτερα στο σπίτι φροντιστήρια. Ήδη άρχισε από χτές το βράδυ 10/3/20 βα γίνεται ώ χαμός ( ώ χαμός) με την ζήτηση καθηγητών για τα ιδιαίτερα μαθήματα στα σπίτια.
  Το τιμολόγιο ήδη πήρε την ανοιούσα και η τιμολόγηση γίνεται ανά μισή ώρα πλέον.
  Είναι τα τυχερά του επαγγέλματος.
  Σε περιοχή του Λεκανοπεδίου της Αττικής βορειοΑνατολικότερα ήδη ακούστηκε φροντιστήριο μισς ώρας κσθαρής = 100 ευρώ .Το 2ωρο 200 ευρώ και με συνεννόηση για 3 δίωρα την εβδομάδα. Βέβαια με απόδειξη.
  Είναι βέβαια ίσως και χωρίς απόδειξη άλλα μαθήματα. Εκεί το τιμολόγιο θάναι μικρότερο στην βασική σχέση 4/3 ( 4 με απόδειξη, 3 χωρίς απόδειξη) δηλσφή 75 ευρώ την ώρα.
  Η βασική σχέση 4/3 είναι σχέση η ονομαστική σχέση: με/ χωρίς.
  Δηλαδή με απόδειξη δια / χωρίς απόδειξη. Τα θέματα της συμβολιστικής της αριθμητικής λογικής , ώς βάση για την λογική πληρότητα , και λογική συνέπεια ( πληρότητα και συνέπεια είναι αντιφατικές έννοιες) έχουν τεθεί μέσω της αριθμητικής σχέσης 4/3 στο κοινωνικό λειτουργικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.