Κοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού & Περιχώρων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”


Την Κυριακή, 2/2/2020 , πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού & Περιχώρων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” στο Δημοτικό Σχολείο Νυδριού. Στην αρχή, τα παιδικά τμήματα του χορευτικού, παρουσίασαν ένα μικρό χορευτικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει με την δασκάλα τους κ. Πέννυ Τσερέ. Ύστερα έγινε η κοπή της πίτας από τον Πάτερ Γεώργιο Δέλλα και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και:
ο βουλευτής Λευκάδας, κ. Α. Καββαβάς, ο πρώην βουλευτής Λευκάδας & επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σολδάτος, ο αντιδήμαρχος κ. Λιβιτσάνος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ροντογιάννης Ιωάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ν. Γαζής, οι πρόεδροι των κοινοτήτων: Νυδριού, Περιγιαλίου-Πλατυστόμων & Νεοχωρίου, κ. Ι.Καββαδάς, κ. Θειακού και κ. Ανυφαντής αντίστοιχα,εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού, οι διευθύντριες του Δημ. σχολείου και Νηπιαγωγείου Νυδριού, κ. Καίτη Φλώρου και κ. Κατερίνα Καββαδά, καθώς και πρόεδροι συλλόγων της περιοχής.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25640 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.