Κέρκυρα: Εξιχνιάστηκαν τρείς υποθέσεις κλοπής γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων


Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμη ημεδαπών με την κατηγορία της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος  

 

 

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος τεσσάρων ανδρών ηλικίας 19, 20, 24 και 40 ετών, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

 

Ο εντοπισμός και η σύλληψη τους ήταν αποτέλεσμα εκτεταμένων αστυνομικών ερευνών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπής γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Από την συνδυαστική ανάλυση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, οι τρείς ημεδαποί ηλικίας 19,20 και 24 ετών ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες συνολικά, τριών υποθέσεων κλοπής από αποθηκευτικούς χώρους σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας, το πρωί της Πέμπτης (24-03-2016), το μεσημέρι της Παρασκευής (25-03-2016) και το βράδυ της Κυριακής (27-03-2016), κατά τις οποίες αφαιρέθηκαν διάφορα γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία.

 

Από την εξέλιξη της υπόθεσης ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τριών ημεδαπών ηλικίας 40, 47 και 51 ετών, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρεθεί και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

 

Οι τέσσερις ημεδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

About Ομάδα Σύνταξης 27481 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.