Κατερίνα Καββαδά: “Αμετανόητος αλαζόνας ο Δήμαρχος Μεγανησίου”


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αμετανόητος, υπερφίαλος, αλαζόνας, ρεβανσιστής, κοινός ψεύτης και πολιτικός νάνος, ο δήμαρχος Μεγανησίου, έδωσε ακόμη μια κακοστημένη θεατρική παράσταση στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παριστάνοντας την πολιτική παρθένα, σε σχέση με τη μήνυση ενάντια στους Δημοτικούς Συμβούλους.

Κοντά σ ΄αυτόν και οι «ταχτοποιημένοι» δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (με φωτεινές εξαιρέσεις ίσως τον κ. Κώστα Καββαδά και τον κ. Γρηγόρη Μάντζαρη) σιώπησαν…….την ενοχή τους ή με γενικόλογες μεγαλοστομίες και φαμφάρες απέφυγαν να πάρουν σαφή θέση καταδίκης των ενεργειών του εργοδότη τους.

Χωρίς αιδώ και χωρίς περίσκεψη δε, ο ασφαλτοστρωτής και δεινός ρουσφετολόγος, τολμά να ζητά συναίνεση και προτάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα και τα μεγάλα ζητήματα του δήμου και μας απευθύνει πρόσκληση για τα εγκαίνια της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όχι κύριε δήμαρχε. Την αίθουσα να την εγκαινιάσεις με τους κολλητούς σου, το τεχνικό πρόγραμμα να το φτιάξεις μόνος σου……συνένοχους στο «φόνο» δεν θα μας έχεις…..

ΥΓ.: Για να αποφύγουμε τα ανώνυμα, πονηρά, δήθεν συναινετικά σχόλια και τις «πληρωμένες» απόψεις περί ανεύθυνης αντιπολίτευσης, δηλώνουμε ότι θα δεχτούμε μόνο επώνυμα σχόλια.

About Ομάδα Σύνταξης 27500 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.