Κατέκτησαν το πρωτάθλημα γυναικών οι Ελπίδες…


Ιστορική στιγμή για τις ΕΛΠΙΔΕΣ,  καθώς στον τελικό πρωταθλήματος κέρδισε με 3-1 το Θιναλι Κέρκυρας και κατέκτησαν το πρωτάθλημα γυναικών.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο για αγώνα βόλεϊ τα νεαρά κορίτσια μπήκαν δυναμικά και όπλο για μία ακόμα φορά το πολύ καλό σερβίς κέρδισαν τα πρώτα 2 σετ κάπου εκεί λόγο το νεαρό της ηλικίας έδωσαν δικαίωμα στον αντίπαλο με πολλά λάθη να κερδίσει το 3ο σετ και να ξανά μπει στο παιχνίδι.

Στο 4ο σετ τα κορίτσια μπήκαν δυναμικά και συγκεντρωμένα στο αρχικό πλάνο τους και με βοήθεια από το πάγκο κατέκτησαν το σετ που που ισοδυναμεί σε κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδο στη β Εθνική.

Στο τέλος του αγώνα αθλήτριες προπονητής κόσμος έγιναν ένα και πανηγύρισαν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της Λευκάδας.

Να να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στήριξε αυτά τα παιδιά.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24647 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.