Καλός σε Δρακονταειδή: “Μέσα στον Νοέμβριο η απόφαση για το μεταβατικό στάδιο αποριμμάτων.”


Αναφορικά με την τροπολογία που πέρασε στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο, ο κύριος Δρακονταειδής ανέφερε ότι είναι καλό που έγινε και είναι  θετικός.

Σε άλλο σημείο της παρέμβασης του ανέφερε ότι έχει σημασία να χουμε ότι η τροπολογία πέρασε για να ικανοποιήσει ένα αίτημα του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

“Επαναλαμβάνω ότι δεν το λέω με αρνητική διάθεση, γιατί ενδεχομένως αυτό βοηθάει και εμάς για το μεταβατικό στάδιο να βρούμε κάποιες λύσεις όταν έρθει η ώρα θα τις κουβεντιάσουμε.”

Όπως επεσήμανε υπάρχει μία ανάγκη οι οποίες επαφές και διεργασίες μιας που ξεκαθαρίστηκε το τοπίο αναφορικά και στα ζητήματα που έθεταν οι άλλες πλευρές με την ευρεία έννοια του όρου,  είναι να πάμε σε μία λύση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ρωτώντας να μάθει αν υπάρχει κάποια εκτίμηση χρονική.

Στην απάντηση του ο δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός ανέφερε ότι ένας εύλογος χρόνος είναι εντός του Νοεμβρίου  να γίνει η συζήτηση ώστε να μπορέσουμε να καταλήξουμε στην πρόταση και στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το όλο θέμα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25684 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.