Κ. Γληγόρης: “Ειλικρινά ντεπόμαστε που ο κ. Καλός είναι δήμαρχος Λευκάδας.” Χ. Καλός: “Η φράση αυτή θα σε στοιχειώνει μια ζωή!!”


Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός  μετά και την αποχώρηση της παράταξης Δρακονταειδή,  απευθυνόμενος στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Ρόκκο  ανέφερε ότι “ελπίζουμε η σημερινή συνεδρίαση να αποτελέσει μία αρχή  για την βελτίωση των  μετέπειτα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου  κι ας προβληματιστούμε όλοι κατά πόσο παράγουν αποτέλεσμα  με τη διαδικασία η οποία ακολουθείται  και με την προσπάθεια  ορισμένων να μονοπωλούν το ενδιαφέρον,  να δημιουργούν εντυπώσεις και να μην κουβεντιάζουν επί του συγκεκριμένου θέματος.

Το θέμα μας είναι ο κανονισμός διαχείρισης των επιτηρητών  παραγωγικών ζώων  και εμείς ασχολούμαστε μισή ώρα για το κατά πόσο έπρεπε ή δεν έπρεπε  να μπει στην επιτροπή   σύλληψης  των ζώων  ως αναπληρωματικό μέλος η κυρία Ρεκατσίνα ή ο κύριος Γληγόρης.

 Όπως είναι φυσικό επακόλουθο  υπάρχουν εντάσεις και ακούγονται πράγματα αχαρακτήριστα,  καθώς δεν περίμενα από την κυρία Ρεκατσίνα  να απευθύνεται στον κύριο Γληγόρη  και να του λέει “έτσι σας είπανε να λέτε.”

 Αν είναι δυνατόν να ξεκινήσουμε  τέτοιες στιχομυθίες στο δημοτικό συμβούλιο.  Είναι προφανές ότι με τέτοια  άναρχη συμπεριφορά  και έλλειψη αυτοσεβασμού,  δεν υπάρχει περίπτωση  να ολοκληρωθεί δημοτικό συμβούλιο  και να πάρουμε αποφάσεις.

  Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κύριος Γληγόρης  ο οποίος είπε πως “για άλλη μία φορά  και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αλλά και ο δήμαρχος Λευκάδας έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.

  Το θέμα αυτό δημιουργήθηκε αποκλειστικά από εσάς,  δεν έχει σημασία αν ήταν σωστό ή λάθος,  δεν έχω κάτι να πω μπορεί να οφείλεται επάνω στην αδυναμία ή την κούραση.

Αν σας ενοχλεί  ότι ο συνδυασμός μας είναι αυτός που τοποθετείται με βάση τον κανονισμό  και τον νόμο που του δίνει τη δυνατότητα  να τοποθετείται σε 5 λεπτά,   εγώ τοποθετούμαι στο δημοτικό συμβούλιο για τα πέντε λεπτά που δικαιούμαι  κι αν σας ενοχλεί  αυτό είναι δικό σας θέμα και όχι δικό μας.

Εμάς αυτό το πεντάλεπτο μας το δίνει η νομοθεσία και ο κανονισμός  και στη συνέχεια το τρίλεπτο που έχουμε  ή τη συνένωση τους.

Αν νομίζετε πως καθυστερούμε τα δημοτικά συμβούλια καταθέτοντας  σε κάθε θέμα την πρότασή μας  είναι και πάλι δικό σας θέμα,  αν θέλετε να πάτε σπίτι σας  είναι εκεί,  τώρα είστε ακόμα στο σπίτι σας μπορείτε να ξαπλώσετε να κοιμηθείτε  και να έχετε το μικρόφωνο ανοιχτό αυτό είναι δικό σας και όχι δικό μας πρόβλημα.

Ακούγοντας το Δήμαρχο Λευκάδας και κατά καιρούς αλλά και στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο  στην τελευταία τοποθέτηση του θα το πω έξω από τα δόντια,  δυστυχώς ο κύριος αυτός δεν θα έπρεπε να είναι δήμαρχος Λευκάδας,  δηλαδή αυτή τη στιγμή  εκθέτει τη Λευκάδα και τους Λευκαδίτες.”

Στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποχώρηση του  από το δημοτικό συμβούλιο,  λέγοντας ότι ντρεπόμαστε για την κατάντια του,  σίγουρα έχετε  προηγουμένως καλός δασκάλους,  εσείς χαίρεστε αλλά εμείς λυπούμαστε για την κατάντια του.

Ο κύριος Δρακονταειδής και οι υπόλοιποι καλά έκαναν και έφυγαν  καθίστε εκεί 5-6 άτομα όπως κάνατε και στο παρελθόν να διαφεντεύετε την Λευκάδα. Ειλικρινά ντρεπόμαστε που αυτή την στιγμή ο κ. Καλός είναι δήμαρχος Λευκάδας.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξέφρασε την ντροπή του  για όσα είπε ο κύριος Γληγόρης  λέγοντας πως ο δήμαρχος είναι θεσμός  κι αν τον σέβεστε λυπάμαι πολύ.

Στην απάντηση του ο κ Καλός είπε  ότι “ειλικρινά λυπάμαι που ένας νέος άνθρωπος  και πρώην φέρελπις,  γιατί με τέτοια συμπεριφορά δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος στη Λευκάδα που τον βάζει στην κατηγορία του  φερελπι  εκφράζεται με τέτοιο τρόπο  και εκείνο το οποίο θα του πω είναι πως η φράση του αυτή,  θα τον συνοδεύει και θα τον στοιχειώνει μία ζωή

About Ομάδα Σύνταξης 27500 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Γουστάρω η αποχώρηση του πρώην να Είναι οριστική .Ένας κατεστραμμένος μαγαζατορας
    του Νυδριού.Τοσα προστιματα που φάγαμε επί της πενταετίας που διοικησατε τον Δήμο ρίχνοντας τις υπηρεσιες
    εναντίον των σεριφηδων της παραλιας του Νυδριού (προσφυλησας έκφραση) αρκουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.