Η «Ωκεανίς» έφερε γαρίδες, γλώσσες και σουπιές


Η κακοκαιρία «Ωκεανίς» «σφυροκοπά» τη χώρα με ριπές ανέμου άνω των 100 χιλιομέτρων την ώρα, όπως καταγράφουν οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου δημιουργώντας αρκετά προβλήματα. Στην Αμφιλοχία η κακοκαιρία με το όνομα «Ωκεανίς» είχε και την θετική της πλευρά. Όπως ήταν αναμενόμενο με τόσο δυνατούς ανέμου η θάλασσα έβγαλε στην επιφάνεια Γαρίδες, γλώσσες και σουπιές που σπάνια εμφανίζονται κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Η παραλία της Αμφιλοχίας άρχισε να συγκεντρώνει κόσμο αυτή την ώρα καθώς ερασιτέχνες ψαράδες όλων των ηλικιών θηρεύουν εκλεχτά θαλασσινά.

Η κακοκαιρία θα συνεχίσει να σαρώνει τη χώρα και αύριο, Κυριακή, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για χιόνια και στα χαμηλά.

 

E-maistros

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23184 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Να τις πιάσουν τις γαρίδες και τις σουπιές οι ψηφοφόροι του σύριζα και οι κομματικοί του, και να τις κάνουν μεζέ τηγανητό για να πιούνε τα τσίπουρα.
    Στις σουπιές να ρίξουνβστο τηγάνι και λίγο μελάνι να νοστιμίσουν.
    Κσι μετά να εξαπολυθούν και να βάλουν νέους φόρους και να δώσουν και άλλα κοινωνικά μερίσματα για να πιούνε τσίπουρα οι επιδοτούμενοι.
    Θα πάρει ψήφους έτσι απ τους επιδοτούμενους τσιπουράτους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.