Η «Νέα Χορωδίας Λευκάδας» για την απώλεια του Παναγιώτη Ορφανού


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια της Νέας Χορωδίας Λευκάδας έχασε άλλο ένα ιδρυτικό και εκλεκτό μέλος της, τον Παναγιώτη Ορφανό.

Η προσφορά και η αγάπη του για τη Νέα Χορωδία Λευκάδας ήταν πολύ μεγάλη.

Υπήρξε ένας εξαιρετικός χορωδός, λάτρης της εκκλησιαστικής μουσικής και διετέλεσε για σειρά ετών μέλος και πρόεδρος πολλών Διοικητικών Συμβουλίων του Ομίλου μας.

Με τον νηφάλιο και προσηνή χαρακτήρα του κατάφερνε να κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων όσοι συνεργάζονταν μαζί του.

Υπήρξε βασικός πυλώνας και εγγυητής σταθερότητας σε όλη τη διαδρομή του Ομίλου μας και με την αφοσίωση, τον εθελοντισμό και την εργατικότητά του συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε η Νέα Χορωδία Λευκάδας να βρίσκεται στη σημερινή περίοπτη θέση.

Η κοινωνική του προσφορά και η συμμετοχή του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και συλλογικότητες εξίσου σημαντική και αδιάλειπτη.

Ο αείμνηστος Παναγιώτης Ορφανός θα μείνει στις καρδιές όλων μας ως μια εμβληματική μορφή ήθους, αξιοπρέπειας και ανιδιοτέλειας.

Σύσσωμος ο Όμιλός μας, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Πολίτη Βασιλική
Ο Γεν. Γραμματέας
Αθανίτης Αντώνιος

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24645 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.