Η Μονακό στηρίζει τον Οδυσσέα Νυδριού..


Η ΜΟΝΑΚΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΥΔΡΙΟΥ

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος η Μονακό έστειλε το απαραίτητο υλικό ιματισμού για την αγωνιστική περίοδο στο σωματείο της Λευκάδας. Οι δύο σύλλογοι έχουν «αδελφοποιηθεί» τα τελευταία χρόνια και η ομάδα του Πριγκιπάτου στηρίζει με κάθε τρόπο το σωματείο του Νυδριού. Μπορεί ο covid 19 αυτό το καλοκαίρι να ακύρωσε το προγραμματισμένο ετήσιο αθλητικό eventπου γίνεται στην Λευκάδα από την Μονακό σε συνεργασία με τον Οδυσσέα, όμως η σχέση των δύο ομάδων αλλά και των ανθρώπων της παραμένει ισχυρή. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Μονακό ΌλεγκΠετρόφ,που πέρυσι είχε επισκεφθεί την Λευκάδα, μαζί με το υλικό έστειλε και μία επιστολή που μεταξύ άλλων αναφέρει «Εύχομαι το αθλητικό υλικό που μόλις παραλάβατε να αποδειχθεί τυχερό για την νέα αγωνιστική περίοδο, να πετύχετε τους στόχους σας και ελπίζω σύντομα να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί….»

Η παράδοση του υλικού έγινε από τον ΣεργκέιΤσερνίτσιν, σύμβουλο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, που στην ομιλία του προς τους παίκτες του Οδυσσέα αλλά και την διοίκηση της ομάδας είπε «Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ είναι και παραμένει δίπλα στον Οδυσσέα Νυδριού, εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά τόσο για τον Οδυσσέα αλλά και για την Μονακό και άπαντες να πετύχετε τους στόχους σας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου!»

Η επίσημη φωτογράφιση, της νέας μαύρης εμφάνισης που έστειλε η ομάδα του Μονακό στον Οδυσσέα, έγινε σε κρουαζιέρα που διοργανώθηκε ειδικά για την τοπική ομάδα στον Σκορπιό. Οι παίχτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο φωτογραφήθηκαν με θέα το λιμάνι του Σκορπιού, νησί που ανήκει στην οικογένεια Ριμπολόβλεφ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με τις γυναίκες τους είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν αλλά και να βγάλουν φωτογραφίες, στον παράδεισο του Ιονίου. Μάλιστα ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας Σπύρος Κτένας όταν πήρε τον λόγο δήλωσε «Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Ριμπολόβλεφ και την Μονακό για την σημαντική προσφορά τους σε ετήσια βάση στην ομάδα μας. Ελπίζω ο Οδυσσέας να πανηγυρίσει στο φινάλε της χρονιάς την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.»

Φυσικά άπαντες στο σκάφος φορούσαν μάσκες τηρώντας τα μέτρα προστασίας που επιβάλλει η δύσκολη περίοδος που όλος ο πλανήτης βιώνει.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 357 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

1 Comment

 1. Στο Νυδρί να σκεφτούν να οργανώσουν αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού στους δρόμους του , βοηθάει η περιφερεικά και η κεντρική αρτηρία .
  Ακόμα και μόνιμο ποδηλατικό αγώνα να καθιερώσει,μια και μπορεί ποιό εύκολα να χαραχθεί διαδρομή και μέσω παραλίας και λοιπών δρόμων πλέον της περιφερειακής και της κεντρικής αρτηρίας.
  Ο όποιος κοσμοπολιτισμός στον Νυδρί απαιτεί και αναφορά σε μονιμότερες αθλητικές και ποιό φανταιζί εκδηλώσεις.
  Ακόμη και γήπεδο γκόλφ πρέπει η δημοτική τοπική διαχείρηση του Νυδριού να σχεδιάσει, με στόχο να φιλοξενούνται αρχικά πλατύτεροι αγώνες.
  Από θέμα ιστιολο’ι’κών δραστηριοτήτων τι γίνεται για παραπέρα προώθηση?
  Όλα αυτά θέλουν μακροχρονιότερο σχεδιασμό και μεράκι και συμμετοχή των δημοτών και ώς εθελοντισμός στην κοινή προσπάθεια και συμμετοχή στην δαπάνη.
  Στο τέλος θα αμοιφθούν όλοι .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.