Γιώργος Μαυρωτάς στον Prisma 91,6: Το Ποτάμι δεν πρέπει να χάσει τον παρεμβατικό του χαρακτήρα


Το Ποτάμι δεν εξετάζει τα πράγματα στην πολιτική ως πακέτο, αλλά κατά περίπτωση και πολλές φορές συμφωνεί με απόψεις τόσο της κυβέρνησης όσο των κομμάτων της αντιπολίτευσης, υπογράμμισε με συνέντευξή του στον Prisma 91,6 ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

Ότι είναι μεταρρυθμιστικό, ότι γίνεται προς όφελος των πολλών είναι κάτι που το στηρίζουμε ανεξάρτητα αν το στηρίζει κάποιος άλλος, οπότε σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να κάνουμε στο τέλος σούμα, να δούμε με ποιους θα πάμε και ποιους  θα αφήσουμε,  αυτό ωστόσο θέλει τον καιρό του, το χρόνο του και διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει και γίνονται στο μεσαίο χώρο είναι μέσα σε αυτή τη λογική.

Στους κύκλους του Ποταμιού υπάρχει ο προβληματισμός, καθώς το Ποτάμι δείχνει να έχει απολέσει τα ριζοσπαστικά του χαρακτηριστικά, ανέφερε ο κύριος Μαυρωτάς, οποίος μάλιστα εξήγησε ότι μετά το συνέδριο έχουν ξεκινήσει μια γενναία προσπάθεια αναδιοργάνωσης και ανασχεδιασμού της τακτικής του κόμματος.

Ωστόσο ανέφερε ότι  το γεγονός είναι, πως  πολλές φορές και αυτό πρέπει όλα το παραδεχτούν όλοι, είτε ψήφισαν ποτάμι είτε όχι, ότι το Ποτάμι είπε τα πράγματα παρά τέταρτο όταν οι άλλοι τα έλεγαν και τέταρτο.

Πολλές φορές το Ποτάμι  έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για καταστάσεις και όντως έγιναν ότι είχε προβλέψει,  φέρνοντας  για παράδειγμα ότι πέρυσι έλεγαν στον Πρωθυπουργό  ότι πρέπει να κλείσει γρήγορα τη συμφωνία, με τον ίδιο χθες να υπογραμμίζει στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα,  ότι τον καθυστερούσε το ΔΝΤ, δηλαδή ουσιαστικά επιβεβαιώνει το Ποτάμι  που  έλεγε ότι όσο νωρίτερα κλείσει η αξιολόγηση τόσο το καλύτερο, αυτό όμως δυστυχώς έκτον υστέρων τα γευόμαστε με ένα κόστος μερικών , δισεκατομμυρίων  παραπάνω, με τράπεζες κλειστές και τα λοιπά.

Το θέμα δεν είναι ποιος λέει κάτι, αλλά αυτό που λέει αν απ’ επαληθεύεται με τον ίδιο να παραδέχεται ότι ο κινηματικός χαρακτήρας  του Ποταμιού θα πρέπει να βρεθεί ξανά και αυτήν την προσπάθεια κάνουν αυτό το διάστημα, να έρθουν σε επαφή κατευθείαν με τους πολίτες, με την κοινωνία.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28493 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.