Γιώργος Γκαρής στον Prisma91,6: Το Ποτάμι είναι η μαγιά του καινούριου και οι δράσεις του αποτυπώνουν τα θέλω των Ελλήνων.


Την νέα συμφωνία σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο γραμματέας οργανωτικού του Ποταμιού Γιώργος Γκάρης
Όπως είπε η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση διαχειρίζεται την συνέχεια της χρεοκοπίας της χώρας. Αυτή την πραγματικότητα βιώνει τόσο ο λαός της Δυτικής Ελλάδας αλλά και τα μεγάλα αστικά κέντρα που η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Το Ποτάμι δεν είναι ευχαριστημένο με αυτό που παρουσιάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η μάλλον αυτό που θα παρουσιάσει καθώς τίποτα μέχρι τώρα δεν έχει κατατεθεί επίσημα στις επιτροπές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Όσον αφορά αν πήραμε κάτι για το χρέος, αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες με το Ποτάμι να μην θέλει να προκαταλάβει τίποτα, γνωρίζοντας ότι η κυβέρνηση λειτουργεί σε ιδιαίτερες λογικές, ωστόσο σε ότι αφορά το αφορολόγητο όλα δείχνουν ότι κατεβαίνει στις 5.681 ευρώ, όταν η ίδια η κυβέρνηση μιλούσε για 12.000 σε εποχές που γνώριζε την πραγματικότητα αλλά την απέκρυπτε από την Ελληνική Κοινωνία.
Ωστόσο υπάρχει πλαφόν 18% στο κούρεμα της προσωπικής διαφοράς αλλά και στο πακέτο μπαίνουν και επικουρικές συντάξεις και μια σειρά επώδυνων μέτρων που δεν έχουν καμία σχέση με όσα υπόσχονταν ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και λίγο πριν τις δεύτερες εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Όσον αφορά την προοπτική του Ποταμιού, είπε ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα επόμενα βήματα του, καθώς ζητάνε από την Ελληνική κοινωνία να δει όλη αυτή την πορεία που έχουν από την ίδρυση τους ως Κίνημα.
Αντιλαμβανόμαστε ότι οι εποχές είναι πολύ ιδιαίτερες ώστε να ακολουθήσουν βήματα που θα κάνουν περισσότερο την κοινωνία να κοντοσταθεί, καθώς η κοινωνία παίρνει τις αποφάσεις της λίγο πριν από την κάλπη και αυτό είναι μια πραγματικότητα.
Σεβόμαστε ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις δεν είναι για εμάς ιερές αγελάδες, αλλά εργαλεία τα οποία παρακολουθούμε με πολύ προσοχή.
Επίσης είπε ότι το Ποτάμι προέρχεται από την Κοινωνία, είμαστε μέλος της, αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι αυτή την στιγμή οι πολίτες περιμένουν τι θα συμβεί στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο με το Ποτάμι να υπόσχεται να μην απογοητεύσει τους Έλληνες πολίτες και να μην μπει σε λογική μικροκομματικών συμφερόντων, καθώς είμαστε η μαγιά του καινούριου και το Ποτάμι θα συνεχίσει να είναι το κίνημα εκείνο του οποίου οι δράσεις του θα αποτυπώνουν τα θέλω και τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23297 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.