Ευχαριστήριο Θεοδώρου Χαλικιά


Λευκάδα, 29-05-2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστώ θερμά τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας που μας έδωσαν την δυνατότητα να διεκδικήσουμε ξανά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων όπως επίσης και για το ότι με τίμησαν με 1.198 σταυρούς προτίμησης που μου έδωσαν την πρώτη θέση στην παράταξή μας.

Ευχαριστώ επίσης τους συνυποψήφιούς μου που συνέβαλλαν αποφασιστικά ώστε να είμαστε στο δεύτερο γύρο και να διεκδικούμε την Π.Ι.Ν.
Μας δίνεται η δυνατότητα να υπερασπιστούμε ξανά το έργο μας αλλά και την δημοκρατική συνείδηση των κατοίκων της Λευκάδας και φυσικά των κατοίκων όλης της Ιόνιας Περιφέρειας.

Καλούμε σε συμπαράταξη όλες τις παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου που πήραν μέρος στις εκλογές και βρίσκονται εκτός της αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που ψήφισαν τις παρατάξεις αυτές σε συμπόρευση και κοινή δράση, ώστε η Π.Ι.Ν. να παραμείνει υπερασπιστής των δικαιωμάτων των πολλών, της κοινής δημόσιας κοινόχρηστης περιουσίας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής ώστε να συνεχίσουμε τα μεγάλα και μικρά έργα που δίνουν την δυνατότητα στον τόπο μας να συνεχίσει στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. Το αποδείξαμε στα πέντε χρόνια της θητείας μας.

Με Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων τον κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο, η νίκη θα είναι της ΑΝ.Α.Σ.Α., η νίκη θα είναι του λαού!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

About Ομάδα Σύνταξης 28453 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.