Ευχαριστήριο Φιλαρμονικής Εταιρείας


Λευκάδα,  16  Δεκεμβρίου  2019

 

 

Το  Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους ΚΑΒΒΑΔΑΣ Α.Ε. , ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ , LEFKAS FARM ΓΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΞΑΝΘΕΙΑΣ για τις χορηγίες που προσέφεραν στο χριστουγεννιάτικο Bazaar που πραγματοποιήθηκε το Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στον προαύλιο χώρο της ΦΕΛ.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κο Αραβανή Σπύρο και την σύζυγό του Jessica Sylvan για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε και τους ξεχωριστούς φίλους της Φιλαρμονικής από την Αγγλία Hazel Shaw, Heather Devine, Ingrid De Koning, Lydia Mountford, Simona Rekatsina και Ευάγγελο Ρεκατσίνα οι οποίοι και αυτοί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προσέφεραν τα μέγιστα.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους Βλάχο Γεώργιο, Βρεττό Ιωάννη, Βλάχο Περικλή, Σκίτσα Αικατερίνη και Γιαννουλάτου Δανάη που είναι πάντα κοντά στην Φιλαρμονική και προσφέρουν απλόχερα την βοήθειά τους και τους φίλους του σωματείου οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους για ακόμη μια χρονιά.

     

 

 

 

 Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

 

 

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 28554 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.