Ευχαριστήρια επιστολή του συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Σύνδεσμος Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος μετά το πέρας της διαβούλευσης για το νέο καταδυτικό νόμο θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Βουλευτή Λευκάδας Θανάση  Καββαδά για την συμβολή του, στην δημιουργία και την ψήφιση του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου με τίτλο “Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη”. Ένα μεγάλο μέρος του νομοσχεδίου αφορά την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού και της αυτόνομης κατάδυσης στην Ελλάδα, με σημαντικές για την εξωστρέφεια αλλαγές όπως η δημιουργία θαλάσσιων πάρκων, η απελευθέρωση της επισκεψιμότητας των ενάλιων αρχαιολογικών χώρων και ναυαγίων που έχουν κηρυχθεί μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και τροποποιήσεις του νομοθετικού πλαισίου που έχουν σαν σκοπό την ενίσχυση της ανάπτυξης του καταδυτικού τουρισμού.

Η Λευκάδα ως καταδυτικός προορισμός, έχει σημαντικές προοπτικές στην ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού εξαιτίας της ιδιαίτερης υποβρύχιας μορφολογίας που διαθέτει, της θαλάσσιας βιοποικιλότητας, της υποβρύχιας ορατότητας  και καθαρότητας των θαλασσών της. Ο καταδυτικός τουρισμός είναι μια μορφή τουρισμού που απευθύνεται σε τουρίστες με υψηλά εισοδηματικά κριτήρια αλλά και ένα γενικότερο πολιτισμικό επίπεδο όπου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη και την βελτίωση του τουρισμού στο νησί μας.

Γεώργιος Κυριακός

Ιδιοκτήτης Καταδυτικής Σχολής Ναυτίλος

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδας

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26289 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.