Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βονιτσας: Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής του 26ου Συνεδρίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχθηκε κατά τη διάρκεια του 26ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας και είναι υπεύθυνη για την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου ανακοινώνει τα εξής:

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 1 Μάρτη στο χώρο του Εργατικού Κέντρου κατα τις ώρες 5 μ.μ. – 8 μ.μ.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι αντιπρόσωποι που έχουν εκλεγεί από τα σωματεία τους και είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου.
Όσοι συνάδελφοι αντιπρόσωποι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τη νέα Διοίκηση μπορούν να το κάνουν μέχρι αύριο Πέμπτη 28 Φλεβάρη στις 8 μ.μ.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24093 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.