Επισημοποίηση συμφωνίας για Θ. Ροντογιάννη και Νίκη Λευκάδας.


Στην Νίκη Λευκάδας θα ενταχθεί ο Θοδωρής Ροντογιάννης  στη νέα αγωνιστική χρόνια 2016-2017. Ο έμπειρος πλέον τεχνικός με εμπειρία στο χώρο του Γυναικείου μπάσκετ τα βρήκε με την ομάδα της Λευκάδας και θα αποτελέσει  τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή κ. Νίκου Δουβίτσα ενώ παράλληλα θα είναι μαζί με την Έφη Παππά στην γυναικεία ομάδα της Νικόπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. του Α.Σ. «ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Θοδωρή Ροντογιάννη, o οποίος θα είναι ο συνεργάτης του κ. Νίκου Δουβίτσα στο Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου μας.

Έχει μακρά προπονητική εμπειρία στο χώρο του Γυναικείου Μπάσκετ καθότι είναι ο πρωτεργάτης της Γυναικείας Ομάδας και των ακαδημιών της Νικόπολης τα τελευταία πέντε χρόνια (στην οποία θα συνεχίσει να εργάζεται), ενώ έχει διατελέσει προπονητής στις αντρικές ομάδες του Καναλακίου και του Άτλαντα Πρέβεζας, όπως και σε πολλές παιδικές ακαδημίες.

Kαλώς όρισες Θοδωρή!”.

 

Καλή αρχή από εμάς και πάντα επιτυχίες!

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24781 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.