Έντονη αντίδραση Ε. Ζουριδάκη στην αναφορά στης Σ. Ρεκατσίνα ότι χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα σε περιπτώσεις παράδοσης παραλαβής έργων


Μία αναφορά της Δημοτικής συμβούλου Σεβαστής Ρεκατσίνα Κωνσταντινίδη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αποτέλεσε εστία αντιπαράθεσης με τον αντιδήμαρχο Ευτύχη Ζουριδάκη.

Συγκεκριμένα αναφορικά με την έλλειψη μελέτης, ούτε το πρωτόκολλο παραλαβής, με σκοπό να δούμε όπως είπε τι προέβλεπε η μελέτη και τι παρέλαβε η επιτροπή,  αναφορικά με το έργο ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων δημοτικής ενότητας Απολλωνίων, “υποθέτω, αλλά εγώ θα παίξω το ρόλο του εισαγγελέα γιατί όπως φαίνεται οι περισσότερες περιπτώσεις θέλουν έναν και δύο εισαγγελείς και μάλιστα ανωτάτου επιπέδου.”

Έντονη ήταν η αντίδραση λίγο αργότερα του κυρίου Ζουριδάκη, ο οποίος ανέφερε ότι, “αν πραγματικά υπάρχουν υπόνοιες που θέλουν κάποια έργα εισαγγελέα πραγματικά ψάξτε τα και πηγαίνετε τα στον εισαγγελέα. Δεν ακούγεται όμως όμορφα η εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας από τρεις υπαλλήλους και από τον αιρετό πόσο χρειάζεται εισαγγελείς και το λέω καλοπροαίρετα, κάνοντας έκκληση  όποιος έχει το παραμικρό στοιχείο να πάει στον εισαγγελέα.”

Η κυρία Ρεκατσίνα ανταπάντησε ότι δεν παρατήρησε να αντιδρά ο κύριος Ζουριδάκης με τον ίδιο τρόπο,  όταν ακούστηκε αυτός ο χαρακτηρισμός στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από άλλο συνάδελφο.  “Έκεί δεν είπατε τίποτα, δεν ενοχληθήκατε, την δεύτερη φορά που αναφέρθηκα εγώ και δεν αναφερόμουν σε σας, θεωρήσατε σκόπιμο να κάνετε την παρέμβαση που κάνατε.”

Κάποια στιγμή παρεμβαίνει ο κύριος Γληγόρης λέγοντας ότι για την ακρίβεια ο κύριος Ζουριδάκης γέλασε έκανε και χάχα.

Αστραπιαία ο κ Ζουριδάκης απάντησε, “εσύ τι είσαι φωτογραφική μηχανή και φωτογραφίζεις;, καλα σου είπαν λοιπόν προηγουμένως.

Ο κύριος Γληγόρης συμπλήρωσε: ” αντιδήμαρχος είσαι πλέον κύριε Ζουριδάκη”, με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να να λειτουργεί πυροσβεστικά.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.